Google Street View, Προσθέτει εξώφυλλα από κλασικά άλμπουμ σε εικόνες

Από τους Pink Floyd ως τον Eminem και τους Led Zeppelin, η γνωστή Βρετανική εφημερίδα Guardian ταξίδεψε σε όλο τον (εικονικό) κόσμο του Google Street View και μας παρουσιάζει φωτογραφίες με μουσική επιρροή. Ένας ψηφιακός περίπατος σε τοποθεσίες που έγιναν γνωστές σε όλους μας μέσω εξώφυλλων από μουσικά άλμπουμ ιδιαίτερων καλλιτεχνών.

Google Street View, Google Street View, Προσθέτει εξώφυλλα από κλασικά άλμπουμ σε εικόνες Animals από Pink Floyd. Ηλεκτρικός σταθμός Battersea στο Wandworth του Λονδίνου. Μια αρχική ιδέα για το εξώφυλλο του άλμπουμ έβρισκε ένα μικρό παιδί να μπαίνει στο δωμάτιο των γονιών του ενώ αυτοί ερωτοτροπούν “σαν μέλη του ζωικού βασιλείου”

Google Street View, Google Street View, Προσθέτει εξώφυλλα από κλασικά άλμπουμ σε εικόνες Ο έκτος δίσκος Physical Graffiti από τους Led Zeppelin. Πολυκατοικίες στο East Village της Νέας Υόρκης που είναι πάνω-κάτω ίδιες μετά από 40 χρόνια. Το άλμπουμ προσέφερε εγκοπές γύρω από τα παράθυρα των πολυκατοικιών ώστε να είναι αφαιρούμενα και να δέχονται φυλλάδια με τα τραγούδια και τους στίχους να φαίνονται από πίσω τους.

Google Street View, Google Street View, Προσθέτει εξώφυλλα από κλασικά άλμπουμ σε εικόνες Everybody please stand up για τον τρίτο κατά σειρά δίσκο του Eminem με όνομα Marshall Mathers(που είναι και το αληθινό όνομα του γνωστού ράπερ). Η φωτογραφία που είναι τραβηγμένη στο Dresden street του βόρειου Detroit, λίγο πιο κάτω από το 8-Mile, βρίσκει τον καλλιτέχνη να κάθεται μπροστά από το πατρικό του σπίτι και τον αρθρογράφο να ψάχνει τα παλιά του CD.

Google Street View, Google Street View, Προσθέτει εξώφυλλα από κλασικά άλμπουμ σε εικόνες Ίσως το πιο γνωστό εξώφυλλο στον κόσμο, από τον τελευταίο δίσκο των Beatles, Abbey Road. Είναι τόσο γνωστή η τοποθεσία που ο τοίχος δίπλα στην διασταύρωση βάφεται κάθε τρεις μήνες λόγω των graffiti και τα σήματα κυκλοφορίας είναι σε μεγάλη απόσταση από το έδαφος καθώς θα η “αφαίρεσή” τους θα ήταν πολύ κοινή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.