Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι σήμερα για να έχεις ασύρματα τις επαφές και το ημερολόγιό σου στο iPhone θα έπρεπε να έχεις συνδρομή στη υπηρεσία MobileMe ή να έχεις εταιρικό λογαριασμό Microsoft Exchange. Σήμερα η Google προσφέρει την υπηρεσία Sync σε όλους τους κατόχους iPhone (και iPod Touch) επιτρέποντας τους να συγχρονίζουν τις επαφές και το ημερολόγιό τους ασύρματα από όπου και αν βρίσκονται χωρίς να χρειάζεται να το συνδέσουν με τον υπολογιστή τους.

, Google Sync, Contacts και Calendar ασύρματα στο iPhone

Μέχρι αυτή τη στιγμή η υπηρεσία Google Sync για iPhone που ανακοινώθηκε εχθές Δευτέρα, βρίσκεται σε Beta έκδοση και επιτρέπει μόνο το συγχρονισμό Google Contacts και Google Calendar, μελλοντικά όμως ίσως προστεθούν και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της Google.

Google Sync

Διαβάστε τις οδηγίες εδώ https://www.google.com/mobile/apple/sync.html

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Κάτι τέτοιο όμως αχρηστεύει το outlook επειδή μετά δεν υπάρχει συγχρονισμός επαφών του outlook με Google που να είναι καλός. Μόνο κάποια επί πληρωμής, αλλά το αποτέλεσμα είναι χάλια. Καλές οι δυνατότητες PIM της Google αλλά καμία σχέση με το outlook, όποτε ο συγχρονισμός με outlook επιβάλετε.

Μέχρι στιγμής κυρίαρχος είναι το me.com 🙂

A.P.

Να υποθέσω ότι είστε κάτοχοι μόνο του iphone;

Αυτή η υπηρεσία υπήρχε μόνο για τα BlackBerry από πέρυσι και από Δευτέρα έγινε διαθέσιμη σε iPhone, Nokia S60, Sony Ericsson και Windows Mobile. Σαν Beta έχει τα προβληματάκια του από αυτά που διάβασα αλλά είναι μια καλή κίνηση από τη Google.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.