Google Wave, Προσκλήσεις στο ebay!

Χαμός έγινε σήμερα με τις 100.000 επιλεγμένες προσκλήσεις που έστειλε η Google για την αναμενόμενη δωρεάν υπηρεσία Google Wave! Σύμφωνα με το επίσημο blog της Google, οι προσκλήσεις που στάλθηκαν σήμερα έχουν αποδέκτες όσους είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα στην ιστοσελίδα https://wave.google.com. Φαίνεται όπως είναι φυσικό ότι ήταν πολύ περισσότεροι με αποτέλεσμα προσκλήσεις να βγουν ακόμα και σε δημοπρασίες στο ebay!

, Google Wave, Προσκλήσεις στο ebay!

Δεν ξέρω κατά πόσον αυτές οι δημοπρασίες είναι αληθινές και δεν πρόκειται για άτομα που θέλουν να εκμεταλλευτούνν όσους ενδιαφέρονται για την νέα απίθανη (όπως δείχνει) υπηρεσία Google Wave που αναμένεται να διατεθεί επίσημα σε όλους μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από μόνοι σας εδώ.

Το Google Wave είναι ουσιαστικά μια web πλατφόρμα και δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Προς τα τέλη του τρέχοντος έτους και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση https://wave.google.com θα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον χρήσης του Google Wave χρησιμοποιώντας από εκεί το email μας, τις επαφές μας από το Messenger (MSN) και άλλα προγράμματα Instant Messaging, διαχερίζοντας τις φωτογραφίες μας ακόμα και να αφήνουμε σχόλια σε blog μέσα από τη σελίδα του Google Wave.

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα χρησιμοποιήσουν μια άλλη αναμενόμενη υπηρεσία, αφήστε μου σχόλιο εδώ για το Yahoo Meme.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SolitaryX88

Δηλαδή μπορώ να πουλήσω και τις δύο τις δικές μου στο ebay.com;
Θα τρελαθούμε…

SolitaryX88

Έχω 2 εγγραμένους λογαριασμούς… Για την να είμαι ακριβής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.