Δωρεάν WiFi στην Ελλάδα από το Νοέμβριο

Ξεκίνησε σήμερα η διαβούλευση για την πρώτη φάση του έργου που αφορά τη δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σε 4.000 κλειστούς και ανοικτούς δημόσιους χώρους σε όλη την Ελλάδα. H επιλογή των σημείων (wi-fi hotspots) αφορά χώρους από 302 δήμους της χώρας (σε σύνολο 325) που υπέδειξαν οι ίδιοι, 100 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και 200 χώρους λιμένων και μαρινών.

Στους δήμους αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο δήμος Αθηναίων, καθώς και άλλοι μεγάλοι δήμοι όπως Χαλάνδρι, Πετρούπολη, Κορωπί, Κερατσίνι- Δραπετσώνα και Πολυγύρος.

Οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία.

Για τα μέσα μεταφοράς πριν το τέλος του εξαμήνου του 2014 θα γίνει εγκατάσταση και σε 1.200 εως 1.500 λεωφορεία και τρόλεϊ, μέσα δε στο επόμενο τετράμηνο, πρόσβαση στο wi-fi θα υπάρχει και στο σύνολο των σταθμών του μετρό.

Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί περίπου 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα οι οποίοι θα μπορούν:

• Να έχουν απλή πρόσβαση στο Internet, αλλά με περιορισμούς για ακατάλληλο περιεχόμενο, streaming αρχεία κλπ, καθώς και περιορισμό στην ταχύτητα, η οποία κατά μέγιστο θα είναι 1 εως 1,5Mbps.
• Να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες της περιοχής και της πόλης.
• Να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες από το δήμο.
• Αναφορικά με τον προϋπολογισμό του έργου, αυτός θα ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και οι πόροι θα προέλθουν από το ΕΣΠΑ.

Greece Wi-Fi, Δωρεάν WiFi στην Ελλάδα από το Νοέμβριο

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Άμα είναι να έχω δωρεάν wifi ας μου κόψουν τον μισθό και στο 75%! Α ρε πλεόνασμα, πάλι το έκανες το θαύμα σου!!! 😛

Στεφουκος

To wifi μας μάρανε αντί να δώσουν τα 15 μύρια στις συντάξεις λες και δεν έχει ο κόσμος ίντερνετ σπίτι του και σε οποιο μαγαζί πας

jonjon

Επιτέλους έρχεται η ανάπτυξη! Έλεος εδώ υπάρχουν τόσα προβλήματα!

Jim P

Ούτε βίντεο στο youtube δε θα μπορείς να δεις, συν ότι θα πήξουμε στο ραδιοκύμα…

Πέτρος

wi-fi κι ας μην μαμήσω ποτέ!

DaDiRa

Γιατί μέχρι 30 λεπτά; Και γιατί περιορισμός στην απόσταση;

Χρηστος

Δε θελω να μιλησω αλλα δεν αντεχω.
Κατ’ αρχην πιστευω οτι το δωρεαν ιντερνετ θα ειναι για δημοσιους χωρους και οχι για το σπιτι του καθενα(αρχικά τουλαχιστον).
Ανεξαρτητα ομως απ’αυτο με εκνευριζουν τα σχολια του τυπου “εδω πειναμε,ιντερνετ μας ελειπε”.
Τι λετε ρε ασχετοι! Χωρις να θελω να υποστηριξω κανεναν πολιτικο (τους σιχαινομαι ολους).
Απο οσους μιλανε κανεις δεν πειναει,εχει το κινητο του κλπ. και μπορει να δυσκολευεται οικονομικα αλλα κανεις μας δεν εχει ιδεα τι θα πει πεινα και φτωχεια.
Γι’ αυτο να σκασουμε ολοι και να μη λεμε οτι να ‘ναι.
Τωρα οσον αφορα το ιντερνετ ζουμε στο 2014 ρε.Το ιντερνετ ειναι απαραιτητο παντου.
Οποια μορφη και αν εχει το δωρεαν ιντερνετ ειναι μια σωστη προσπαθεια που ολοι πρεπει να επικροτησουμε κι οχι να την κατηγορουμε.

obi

Μην ανησυχείτε.
Σε χρόνο dt, τα περισσότερα hotspots δε θα λειτουργούν.
Όπως αποδείχθηκε με αυτά που υποτίθεται εγκαταστάθηκαν σε δημόσιους χώρους,
με κονδύλια από προηγούμενα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Και τελικά βρέθηκε πως είτε εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους, είτε εκλάπησαν από γειτονικές καφετέριες, σύμφωνα με έρευνα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.
Να μη μιλήσουμε και για τις υπερκοστολογήσεις…

Και επί της ουσίας, τα hotspots θα είναι πρακτικά μη προσβάσιμα γιατί θα ‘μπουκώνουν’ με τον περιορισμό των 40-50 χρηστών ανά σταθμό.
Ούτε για email…

basilis

αντι να βαλουν στον δημο Αθηνων που ειναι το ποιο πολισιχναστο και σε μεγαλο πληθησμο περιοχη βαζουν σε ολα τα ακυρα μεροι.

Χρήστος Γ.

Πρόσβαση για περιορισμένο χρόνο σε περιορισμένη ακτίνα και για περιορισμένο αριθμό ατόμων… Ψιλο-μούφα αλλά από το τίποτα καλό και το καθόλου.

kikaros

Τα μάτια μας πονάνε Βασίλη με την ορθογραφία.τώρα στο θέμα,και εγώ συμφωνώ να πήγαιναν άλλου τα λεφτά αλλά δε γίνεται! Λέει η ευρωπαϊκή ένωση: θα βάλετε WiFi σε διάφορα σημεία της πόλης? Πάρτε τόσα μύρια.δε θα βάλετε? Πάρτε το μακρύτερο απ τα 3.οπότε υπάρχουν κονδύλια για συγκεκριμένα πράγματα και όχι για ότι θέλει ο κάθε παπαρας που κυβερνά

Cj Georgio

15.000.000 από το ΕΣΠΑ.

πόσα από αυτά τα λεφτά θα πάνε στο έργο και πόσα σε λογαριασμούς κάποιων στο εξωτερικό;

Αυτό γιατί δεν το σκεφτήκατε;
Σχεδόν σε ότι γίνεται στην Ελλάδα όλα τα χρόνια τα μισά λεφτά πάνε στο έργο και τα άλλα μισά σε βίλες.

Χρήστος Γ.

μα γι’ αυτό δεν θα γίνει της προκοπής το έργο. Πολύ μικρό ποσό τα 15εκ. Ποιος να πρωτοφάει από 15 μύρια;

30filla

Τα πρώτα σχόλια απεικονίζουν τη διαρκή μιζέρια και επαρχιωτισμό του Έλληνα.
“Γιατί δε τα δίνουν σε μισθούς και συντάξεις;;”
Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!
Δε μάθαμε τίποτα από όλη αυτή την ιστορία; Συνεχίζουμε να αξιώνουμε από το κράτος να είναι ο μπαμπάς με το χαρτζιλίκι; Το κράτος πρέπει να συμβάλλει στη δημιουργία ΥΠΟΔΟΜΩΝ ώστε η ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα να έχουν το κατάλληλο περιβάλλον ανάπτυξης και όχι να γίνεται ο μεγάλος εργοδότης όπου κάθε αναπτύσσεται κάθε μορφή κομματικής πελατείας και διαφθοράς.

Ειλικρινά, περίμενα από χρήστες προϊόντων τεχνολογίας που θαυμάζουν την καινοτομία, να μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία αυτού του έργου.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Είναι καλό για χώρους γενικού ενδιαφέροντος. Βοηθάει τους τουρίστες ημεδαπούς και αλλοδαπούς. Αλλά δεν είναι καινοτομία ουτε καν για την Ελλάδα. Τα Τρίκαλα και η Βέροια (ίσως και άλλες πόλεις) εχουν χρόνια free wi-fi. Πολύ καλό έργο σε πολύ άκυρη χρονική συγκυρία!

Δημήτρης

@30filla και οσοι κατηγορειτε αποψεις που εκφραζουν βασικες αναγκες,ως άτομο του κλάδου με ένα σωρό χαρτιά και προϋπηρεσία αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τον ρόλο του έργου.Δε με βοήθησαν όμως σε αυτο οι σπουδές μου στον κλαδο αλλα το ότι ξέρω ποια ειναι η θέση μου στην κοινωνία και που βρισκεται το συμφέρον μου.ποιος σοβαρός άνθρωπος πιστεύει πως αυτοί που σου παίρνουν το φαΐ απ το τραπέζι νοιάζονται απ την αλλη αν θα έχεις ίντερνετ στο λεωφορείο;αλλη μια ευκαιρία να κάνουν φαγοπότι οι μεγάλες εταιρίες με αυτο το κονδύλι ειναι.τπτ παραπάνω.θα μας σώσουν οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες…μια χώρα γεματη εξαθλιωμένους χαμηλόμισθους που θα πληρώνουν ακομα και την υγεία-παιδεία και τον αερα που αναπνέουν ενω ήδη δινουν εισφορες για τα πάντα.κ δεν έχει να κάνει με δημόσιο κ ιδιώτες.οσο κακή ειναι μια πολυεθνική στις σχέσεις εργασίας,τόσο κακό ειναι και ένα κρατος-επιχειρηματιας.θεωρω απαράδεκτη την κουβέντα που πήγε να ανοιξει του στυλ “έχεις smartphone και γραφεις στο techblog,μη μιλάς για τα δικαιώματα σου”.οι σύγχρονες αναγκες ειναι τελείως διαφορετικές απ το 40 και βαρεθηκα τους ελληναραδες που τους ποτίζουν σαβουρες τα MME και σαν ζόμπι τις αναπαράγουν.

nikos

Why-φάει αφού έχει δωρεάν wifi???

ΚωσταςD.

Η αναπτυξη σας μαρανε ορισμενους … Με το δωρεαν wi-fi λυθηκε το θεμα της αναπτυξης η θα ερθει αναπτυξη; Τοσα καταστηματα (χιλιαδες)που εχουν κλεισει το wi-fi περιμεναν για να σωθουν; Μαλλον ορισμενοι πιστευετε οτι ζειτε στη Γερμανια… και ποιος ειναι ο ρολος του κρατους εξυπνε 30filia να χρεωνει εναν λαο να πληρωνει φορους και να υπογραφει μνημονια παραχωρησης εθνικης κυριαρχιας; ας λυσουμε πρωτα τα σοβαρα θεματα που μας απασχολουν και χε……με για το δωρεαν wi-fi. Λες και μας λειπει το ιντερνετ…. ελεος δηλαδη…. παντως σας λεω οτι μελλοντικα θα λειτουργησει κατα ολο αυτο το δηθεν δωρεαν wi-fi, οσοι θελετε να ανοιξετε το μυαλο σας ψαξτε το. Η τεχνολογια μπορει να χρησιμοποιηθει και για καλο και για κακο να το θυμαστε παντα.

Γιώργος Λαφιατής

Ειμαι κατα του Wifi,

1ον Θα λιωσουμε απο την ακτινοβολια
2ον Ουτε στο Google δεν θα μπαινει, θα περιμενεις 1 ωρα και για να φορτωσει το google
3ον Θα υπαρχουν και τα troll-hackers που θα μπαινουν , κανουν πολυ απλα ενα overload το δικτυο και μετα down ολο το δικτυο, και αντε σιγα μη βγαλει ακρη η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ποιος ηταν.
4ον Τωρα ολοι θα ειναι με ενα κινητο και ενα λαπτοπ στο χερι
5ον Θα συμφωνησω με τα παραπανω παιδια, εχουμε τοσα προβληματα, το Wifi μας μαρανε, συν οτι δεν θα δουλευει σωστα χΔ

Dimitris G

Και μετά θα μας χτυπά το κουδούνι ο κ. Καρκίνος .Μας πυροβολούν κάθε μέρα με τα ραδιοκύματα τους. Λες και δεν υπάρχουν Wi-Fi hotspots …που οι μισές καφετέριες στην πόλη μου προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi !

Μάνος Καραδήμος

Ως δεκαεξάρης που ασχολείτε πολύ με την τεχνολογία θα ήθελα να ακουστεί και η δικία μου γνώμη. Το έργο δεν λέω είναι μεγάλο αλλά θα έπρεπε να δούμε και τις αρνητηκές πλευρές αυτού του εγχειρήματος. Καταρχάς εχουμε σκεφτεί ότι αυτό μπορεί να γίνεται λόγο ότι θέλουν να νομιμοποιήσουν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας μέσα στις πόλεις (ναί είναι υπερβολικό αλλά…). Άν διαβάσετε προσεκτικά την διαβούλευση λέει ότι οι εταιρείες μπορούν να βάζουν κεραία στο σημείο εάν η εχουν στείλει αίτημα στην πολεοδομία και δεν τους έχουν απαντήσει για 15 μέρες. Δεύτερον, τα χρήματα τα οποία “παίρνονται” από το ΕΣΠΑ θα μπορούσαν να κλείσουν άλλες τρύπες όπως πχ. να ενησχυθεί το κράτος πρόνιας. Κυρία 30filia, πιστεύω επίσεις ότι με το άνοιγμα κάποιον hotspot δεν θα ενισχυθεί η ανάπτυξη, όπως λέτε, αλλά μάλλον θα υπάρξει και υποβάθμιση. Θα ήθελα, ως θερμός αναγνωστης του Techblog τόσα χρόνια, να πω και εγώ την άποψή μου. Μπορέι να μην την σεβαστήτε, αλλά τουλάχιστον θα έχω πει αυτό που νιώθω. Μάνος Καραδήμος

Cj Georgio

To Free Wifi συγκεκριμένα στην Βέροια (όπου και ζούσα) ήταν για γέλια.

Δεν μπορούσες να μπεις σε πολλές σελίδες.
Βίντεο στο Youtube δεν άνοιγε με τίποτα.
Πολλές φορές πολεμούσες να μπεις μέσα να είσαι 10 μέτρα από την κεραία και να έχει χάλια σήμα.
Ενώ είσαι μέσα και να περιμένεις με αγωνία να ανοίξει μία σελίδα να σε πετάει έξω.

Αποτέλεσμα να νευριάζεις και να μπαίνεις μετά από τα δεδομένα….

Makis

Με ενδιαφέρον διαβάζω τα σχόλια ορισμένων και αναρωτιέμαι εάν έχουνε καταλάβει ποιος ευθύνεται για την κατάντια της χώρας.

Εμείς φταίμε, πάρτε το χαμπάρι, με τη νοοτροπία μας που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Ούτε η τρόικα φταίει, ούτε κανείς άλλος. Εμείς τη φέραμε την τρόκια, δεν ήρθε μόνη της. Εν γνώση μας ότι όπου και αν πήγε πιο πολύ ζημιά έκανε παρά καλό.

Εμείς ψηφίζουμε τους ίδιους και τους ίδιους από την μεταπολίτευση και μετά, για να μας βολέψουνε επαγγελματικά ή σε οτιδήποτε άλλο.

Σίγουρα δεν πρόκειται να έρθει η ανάπτυξη με το free wi-fi αλλά έλεος οτιδήποτε πάει να γίνει, κατ’ ευθείαν να το κατακρίνουμε.

Nero55

@Makis και εμεις τα παιδια τι φταιμε να πληρωνουμε για την καθε μ@λ@κι@ που κανετε?Το σκεφτηκες ποτε αυτο αντι να ψαχνεις ποιανου ειναι το φταιξιμο?

konstantinos99

Παιδια η αληθεια βρισκεται καπου ενδιαμεσα. Δλδ δεν μπορουμε να τα φερνουμε ολα στο επιπεδο του “ο κοσμος πειναει, δωστε τα στο λαο”. Αυτο ειναι μιζερους κ στενομυαλους. Ολα τα εργα που προαγουν τον πολιτισμο εχουν κοστος κ παντα πρεπει να υπαρχουν τα αναλογα κονδυλια. Ειτε λεγεται αυτο μουσειο, ειτε βιβλιοθηκη, ειτε δημοσιο wifi κλπ κλπ. Aν ηταν οτιδηποτε δεν παραγει κερδος να μην ανοιγει ή ακομα χειροτερα να κλεινει, παει καηκαμε.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ομως το προβλημα πλεον ειναι στην εφαρμογη του εργου κ οχι στον εργο καθεαυτο. Οπως πολυ σωστα ειπατε, δυστυχως επειδη τιποτα δεν εχει αλλαξει επι της ουσιας, ολοι ξερουμε οτι το εργο αυτο πολυ απλα θα υπολειτουργησει για τους γνωστους λογους.
Το προβλημα δεν ειναι το εργο αλλα ποιοι το ανελαβαν κ ποιοι θα το πραγματοποιησουν.
Απο κει κ περα ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες του…

Γιάννης

Το να λεμε “όλα τα είχαμε το wifi” με έλειπε είναι τελείως άτοπο. Δηλαδή οποτε δημιουργείτε προβλημα στο κράτος -αρκετά μεγάλο στην προκημένη περίπρωση-, θα πρέπει να σταματάει η λειτουργία της κρατικής μηχανής για να επικεντρωθεί στο εκάστωτε πρόβλημα? Ναι μεν την συγκεκριμενη χρονική στιγμή πρέπει να δωθεί έμφαση στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά δεν μπορεί να παραλύσει και ολόκληρο το σύστημα.Το κράτος πρέπει να συνεχίσει την ανάπτυξη. Τα λευτά αυτά ήρθαν για τον συγκεκριμένο σκοπό..

Sot

Αντί να βάλουν στα χωριά που δεν έχουν οι γιαγιάδες wifi.. Πάνε και βάζουν στην Αττική.

Panos7GR

Τα σχόλια τύπου “με τόσους περιορισμούς τι να το κανουμε το WiFi τους” και “τι να το κάνουμε όλες οι καφετέριες έχουν” ή “τι να το κάνουμε αφού εχουν όλα τα σπίτια πλέον”, είναι τουλαχιστον γελοία!!! Αυτά τα WiFi hotspot δεν θα είναι για τον κάθε τυχαρπαστο που θέλει να δει μαλακιες στο Ίντερνετ. Θα είναι γιανα έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες για την περιοχή που βρισκόμαστε, τα δρομολόγια, τηλέφωνα για πληροφορίες κτλ. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Στα Δωδεκάνησα ήδη υπάρχουν δημοτικά WiFi hotspots στις κεντρικές πλατείες και λιμάνια (τουλάχιστον στην Ρόδο και Κω που επισκέφθηκα). Μάλιστα δεν έχουν και σχεδόν κανένα περιορισμό από τους παραπάνω. Τέλος πάντων αυτά τα WiFi hotspots θεωρώ πως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ σε Αρχαιολογικούς χώρους. Είναι αδιανόητο για εμένα να μην υπάρχουν εκεί και χαίρομαι που επιτέλους θα γίνει. Μάλιστα πρέπει να εκσυγχρονιστουν οι αρχαιολογικοί χώροι (χαχα ακούγεται οξύμωρο) όσο αφορά τις πληροφορίες που δίνουν οι ταμπέλες με βασικές πληροφορίες σχετικά με το μνημείο που βλέπει ο επισκέπτης. Μια καλή ιδέα είναι να βάλουν ένα QR Code που να οδηγούν σε μια δημοτικη/δημόσια ιστοσελίδα που θα περιέχει βιντεάκια ή εικόνες για το πως το έβλεπαν οι πρόγονοι μας ή και επιπλέον λεπτομέριες για το μνημείο που… Συνέχεια »

Nio

Ζητω το τσαμπα wifi…
Αφου δεν εχω λεφτα να βγαινω εξω τοτε τι να το κανω????
Η μηπως σαν 25χρονος πρεπει να πηγαινω στην πλατεια με μια μπυρα κ να αποβλακωθω στο ιντερνετ??? Ρεεε ουυυστ δωσε τσαμπα βενζινη να πηγαινουμε βολτες ρεεε…

Petros

Εγω που είμαι 18 χαίρομαι παρα πολυ για αυτο !και οχι επειδη θα μπαίνω Ίντερνετ μιας και σύμφωνα με το άρθρο στη περιοχή που μένω δεν θα ισχυει αλλα επειδη το 1/5 της Ελλάδας ειναι γυφτοι(τζαμπατζιδες) και όπου βρουν δωρεάν.wifi ακόμα και σε ξένο σπιτι μπαίνουν!επισης ειναι ενα δείγμα προόδου που αν και θα βουλιάξει και θα φάνε και πολλα λευτα απο μιζες(είμαι σίγουρος) δείχνει λιγο την ανάπτυξη!!οσο για τα αλλα προβλήματα συμφωνώ αλλα εδώ ειναι ελλαδαρα και μπορει να πείνας αλλα αυτοί αντί για φαί σου προσφέρουν ακτινοβολία ..

Τομ

Για μενα αχρειαστο μετρο αλλα αναγνωριζω οτι πολλοι μπορουν να το βρουν χρησιμο. Προσωπικα 3g και αγιος ο θεος. Ακομα και εξω με λαπτοπ για light χρηση με tethering απο το κινητο ειμαι. Wifi μονο σπιτι η σπιτια φιλων

nikos

εντολη Σαμαρα

Makis

@ Ο/Η Nero55 λέει:
Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 στις 17:10

Το σκέφτηκα και το σκέφτομαι φίλτατε, αλλά ξέρεις τι βλέπω, ότι οι συνομήλικοί μου, που και αυτοί ήτανε κάποτε παιδιά και ταλανιζότανε από τις μαλακίες των προηγούμενων, αντί να αλλάξουνε νοοτροπία, κάνουνε τα ίδια. Νομίζω δηλαδή και συ που δες θέλεις να δεις ποιος φταίει, εμείς οι ίδιοι δηλαδή, αργότερα θα κάνεις τα ίδια, και θα λες στα παιδιά σου τα ίδια: …Έλα μωρέ στην Ελλάδα ζούμε, ας περάσουμε το ΚΤΕΟ πληρώνοντας και ας ψηφίσουμε το τάδε πολιτικό που θα μας βόλέψει στο δημόσιο….”

Κώστας

Σαμαρά μην δίνεις στον λαό Wi-fi
δώστου να φάει…

Θεόφιλος.

Αχάριστοι!!! Είχατε και wi-fi στο χωριό σας. Ότι και να σας δώσουν γκρινιάζετε. Ού να μου χαθείτε απολίτιστοι. Στεφάνι ρε όλοι σας στον αγαπημένο μας πρωθυπουργό Kim yong samaras!!!! Και μη μιλήσει κανείς γιατί θα του χαρίσω κανα ακίνητο με μπόλικο χαράτσι για μπει και στη μπουζού άμα λαχει ναούμ!!!!

Γιαννης

Πολύ μιζέρια έπεσε εδώ πέρα… Αναρωτιέμαι με τετοια μυαλα αν θα παμε μπροστά. Ένα μπράβο σ’αυτή τη κίνηση. Ενα λιθαράκι για να πάμε λίγο πιο μπροστά. Είμαι 25 χρονων και λογω επαγγελματος γυρναω ολη την Ελλάδα. Ευκαιριες υπαρχουν σε ολα τα μέρη. Το θεμα ειναι δικο σας. Μπορειτε να τις δειτε? Ειστε διατεθιμενοι να χρησιμοποιήσετε οτι εχετε και να δημιουργησετε κάτι? Ας μην ειμαστε απο τη πλευρά του ποντικου που “κλαιει” και διαμαρτύρεται γιατί του κλεψανε το τυρί, ας ειμαστε απ’αυτους που θα τρέξουν να βρουνε αλλο.
Συγνωμη για τις τελειες αλλα γραφω απο ταμπλετ.

Χρήστος

εμένα θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Panos7GR το δωρεάν wifi internet δεν ειναι για να λιώνουμε όλοι μας τζάπα στο σπιτι, αλλα για ΔΟΥΛΕΙΑ. είμαστε μια χώρα που δυστυχώς ή ευτυχώς η βαριά μας βιομηχανία ειναι ο τουρισμός ΠΙΑ, πρέπει πάνω σε αυτό να έχουμε ανάπτυξη. όταν έρχεται ένας τουρίστας, και διαβάζει ταμπέλες “πύλη τάδε”, δεν θα καταλάβει τίποτα, ενώ αν υπάρχουν QR Codes (το έχω δει σε αρκετές χώρες να υπάρχει) σε σημεία ενδιαφέροντος, μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το μέρος(ιστορία, ονομασία, μέσα μεταφοράς, τι πρέπει να δει εκει). πως θα το κάνουν όμως χωρίς ίντερνετ? μπορούν να έχουν απο τα hotspots και δεν τους χρειάζεται παραπάνω απο 30′ για να διαβάσουν κάτι. και μην μου πείτε ότι αυτό μπορεί να γίνει με μια πινακίδα που γράφει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφεροντος, γιατί μάλλον δεν έχετε δει ποτέ σε τι κατάσταση είναι αυτές οι πινακίδες(αν δεν ειναι σπασμένες ειναι σίγουρα γεμάτς grafity) και κυρίως για τα μέσα μεταφοράς οι συνθήκες αλλάζουν συνέχεια λόγο κίνησης, και ο τουρίστας πρέπει να ξέρει τις ώρες των λεωφορείων, τις τιμές ακόμα και για τα ταξί το κόστος όπου θέλουν να πάνε. μπορεί τον Σαμαρά και γενικά τις κυβερνήσεις να τις βρίζω… Συνέχεια »

hecorian

αντι να βαλουν καμια κεραια wi-max να πιασουν τοπο και τα λεφτα καθομαστε και χαιρομαστε η κοροιδευουμε την ολη προσπαθεια (αποπλανησης απο τα πολιτικα πραγματα)

jammas

Πανεξυπνο ρε!!! 50 ατομα ταυτοχρονα συνδεδεμενοι με ταχυτητα 1,5mbps, μιλαμε για ταχυτητεσ φωτος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.