Ελληνικό MSN

Μια από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πύλες παγκοσμίως, το MSN της Microsoft, μιλάει πλέον και την ελληνική γλώσσα. Στο msn.gr ο επισκέπτης θα βρει τα τελευταία νέα από τη διεθνή και ελληνική ειδησεογραφία, καθώς και ειδικές στήλες με ειδήσεις από το χώρο της ψυχαγωγίας και του lifestyle, μυστικά για τη ζωή των αγαπημένων αστέρων, βίντεο, φωτογραφικό υλικό, ενημέρωση για εκδηλώσεις, αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις δημοφιλέστερες δωρεάν υπηρεσίες άμεσων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, Windows Live Messenger και Windows Live Hotmail.

, Ελληνικό MSN

Το www.msn.gr διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η εταιρία ΑΝΤΕΝΝΑ Internet του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το E-GO.GR του Ομίλου ΠΗΓΑΣΟΣ, οι Εκδόσεις Λυμπέρη, το Sport24.gr της 24 MEDIA, τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία Reuters και Associated Press, καθώς και η διαδικτυακή κοινότητα Zoo.gr. Με τη συμβολή των παραπάνω, το νέο portal θα είναι σε θέση να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, με δυνατότητα διαρκούς ανανέωσης, καθώς και πληθώρα διασκεδαστικών διαδικτυακών παιχνιδιών. Επιπλέον, προσφέρει στο χρήστη ποικίλες διαδραστικές υπηρεσίες, όπως battles, tests, ψηφοφορίες (polls, votes), δυνατότητα αξιολόγησης άρθρων και πολλά άλλα. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που διαθέτει το www.msn.gr είναι ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού και σχολιασμού των θεμάτων και των videos με τις επαφές τους στο Windows Live Messenger, καθώς και τη δυνατότητα να βλέπουν το inbox τους στο λογαριασμό Hotmail που διαθέτουν.

Επιπλέον, το www.msn.gr προσφέρει τη δυνατότητα για διαδικτυακή διαφήμιση, διαθέτοντας άκρως ενδιαφέρον περιεχόμενο και ελκυστικές υπηρεσίες που προσελκύουν την προσοχή των καταναλωτών. Γενικότερα, το www.msn.gr προτείνει στους διαφημιζομένους πιο δημιουργικούς και ελκυστικούς τρόπους διαφημιστικής επικοινωνίας σε ένα περιβάλλον, όπου τα brands μπορούν να συναντήσουν ένα ιδιαίτερα ενεργό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.msn.gr θα περιλαμβάνει διαφημιστικά μηνύματα κάποιων από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρίες στην Ελλάδα.

Σχετικά με το MSN και Windows Live
Το MSN έχει περισσότερους από 465 εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τοπικές εκδόσεις διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο, σε 42 αγορές και 21 γλώσσες, το MSN αποτελεί κορυφαία υπηρεσία που προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο (compelling programmed content experiences) στους καταναλωτές και ευκαιρίες διαδικτυακής διαφήμισης σε εταιρίες παγκοσμίως. Το Windows Live, μια νέα ομάδα προσωπικών διαδικτυακών υπηρεσιών και λογισμικού, είναι σχεδιασμένο ώστε να συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλες τις αγαπημένες επαφές, πληροφορίες και δράσεις (interests), διαθέτοντας παράλληλα ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας για χρήση στο PC, στις συσκευές και στο Διαδίκτυο. Το MSN και το Windows Live θα προσφέρονται μαζί και θα λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους. Μπορείτε να αποκτήσετε τις υπηρεσίες Windows Live στη διεύθυνση www.get.live.com. Το MSN είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://www.msn.com.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Emili osment

anapolekto ayto to 8eme eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kl ok

Emili osment

aaa nai kai maria 3erw oti eisai msa fere to ayrio to xriazomai gia to tragoydi ok….

anamaria

apo do k pera ta panta ola!

senninha

παρακαλω πολυ εχω ενα προβλημα εχω windowsXP και παρολο που δεν παιρνουν τη βερσιον beta την τελευταια του msn live messenger οταν παω να ανοιξω το msn live messenger8 που εχω εγκαταστησει , μου γραφει συνεχεια πως ειναι απαραιτητο να εγκαταστησω την τελευταια βερσιον και δεν με αφηνει απο χθες να επικοινωνησω με τη βερσιον της δικης μου επιλογης , τι θα πρεπει να κανω παρακαλω?

anastasia

παιδια επειδη ειμαι καινουρια,που πρεπει να μπω για να στελνω mails σε φιλους?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.