hellas online, Νέα υπηρεσία hol video club

H hellas online, ένας από τους ισχυρότερους παρόχους ολοκληρωμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τη νέα προηγμένη υπηρεσία “hol video club” που αποτελεί μια μοναδική εμπειρία οικιακής και οικονομικής ψυχαγωγίας.

, hellas online, Νέα υπηρεσία hol video club

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον κ. Αντώνη Κεραστάρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της hellas online που στάθηκε ιδιαίτερα στην καινοτομία που έχει υιοθετήσει η εταιρία ως στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης, όπως τα δίκτυα νέας γενιάς (NGN), γεγονός που συνέτεινε στην ραγδαία ανάπτυξη τόσο στη συνδρομητική της βάση όσο και στα οικονομικά της αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνεργασία με τη Microsoft για την πλατφόρμα του hol my tv, που αποτελεί την αιχμή της τεχνολογίας για υπηρεσίες IPTV και διαχείρισης περιεχομένου.

Στη συνέχεια, ο κ. Ernst Stigter, CEO της Microsoft Ελλάδος, τόνισε ότι η τάση στη νέα ψηφιακή εποχή είναι ότι ο χρήστης θέλει να έχει τα δεδομένα πάντα μαζί του σε οποιαδήποτε συσκευή και όπου βρίσκεται και αυτό ακριβώς προσφέρει η πλατφόρμα Microsoft mediaroom: την ανάκτηση και αξιοποίηση όλων των ψηφιακών επιλογών του χρήστη (social media, games, tv, μουσική, φωτογραφίες).

Τέλος, ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online, αναφέρθηκε τόσο στην προιοντική όσο και στην επικοινωνιακή στρατηγική που ακολούθησε η εταιρία για το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στην διαδραστικότητα που έχει στα χέρια του ο πελάτης “με το πάτημα ενός κουμπιού”, στο ποιοτικό on demand περιεχόμενο, στην εύκολη πλοήγηση και την προσιτή τιμή αλλάζοντας τον τρόπο που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μέσα από την τηλεόραση.

Η υπηρεσία “hol my tv” που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται στους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, όπου είναι τεχνικά εφικτό, μόνο με 8 ευρώ το μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Στο “hol video club”, μπορεί κάποιος να απολαύσει πλήθος ταινιών και ολόκληρους κύκλους επεισοδίων από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και σε High Definition απεριόριστα και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Υπάρχει επιπλέον χρέωση σε επιλεγμένους τίτλους ταινιών η οποία ξεκινά από μόνο 1.99 ευρώ για 24 ώρες και απεριόριστες προβολές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ www.holmytv.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος Ν.

Δεν συμφέρει….

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

“Υπάρχει επιπλέον χρέωση σε επιλεγμένους τίτλους ταινιών η οποία ξεκινά από μόνο 1.99 ευρώ για 24 ώρες και απεριόριστες προβολές”

Αυτο δεν το καταλαβα..Δηλαδη με τα 8 ευρω/μηνα δεν περιλαμβανει ολες τις ταινιες ?? Να υποθεσω οτι για τις καινουργιες (που εκει ειναι ολο το νοημα) θα πρεπει να πληρωνεις 2 ευρω για μια μερα ?? Καλα ειναι σοβαροι ????

kostis

Εγω παλι βλεπω οτι συμφερει γιατι προσφερει και επιπλεον δορυφορικα καναλια…

ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

αρκετά εως πολύ ακριβό…δλδ τα 8 ευρώ τι είναι; η δυνατότητα να μπορώ να αγοράσω ταινία; σώπα ρε hol… καλύτερα βάλτο 20 ευρω το μήνα και να βλέπω οτι θέλω παρά αυτό.

ΓΙΑΝΝΗΣ Α.
kostis

Για τον πορωμενο cinefil που εχει δει τα απαντα παω πασο. Για τον υπολοιπο κοσμο που δεν εχει ασχοληθει με ταινιες – ντοκυμαντερ + τα επιπλεον καναλια, 8 ευρω δεν ειναι πολλα. Το γεγονος επισης οτι θα υπαρχει HD περιεχομενο ενισχυει την ολη εμπειρια. Σιχαθηκα το rapidshare και το torrent με ταινιες και παρανομα καταβεσμενες και αμφιβολου ποιοτητας. Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν ιδεα και το σκεφτομαι.

kostis

Συγνωμη για το διπλο ποστ – αλλα νομιζω πως μονο οι πολυ καινουργιες ταινιες θα ειναι με χρεωση….ολα τα αλλα μαλλον δωρεαν.

Σταυρος

https://www.holmytv.gr/how-does-it-cost.aspx τα λεει ολα εδω.Ωραια τεχνη η διαφημιση

ΓΙΑΝΝΗΣ Α.

kostis, δυστυχως δεν είναι δωρεάν.μπες στο σιτε της hol να δεις τις τιμες.
πχ Νέες κυκλοφορίες SD 2,99€
Νέες κυκλοφορίες HD 3.99€
Γνωστά Blockbuster SD 1.99€
Γνωστά Blockbuster HD 2.99€

δωρεαν θα εχει παλιές ταινίες, warnet tv-τηλεοπτικες σειρες και παιδικά

στη ουσία πληρώνεις 8 ευρώ/μήνα, και παραπάνω τις ταινίες( εκτός αν έχουν τόσο πλέον στα video-club,δε γνωρίζω πλέον) για να τις νοικιάζεις από το σπίτι αντί πας σε ένα video-club.
περισσότερο συμφέρει τον cinefil που βλέπει όλη μέρα ταινίες και μπορεί κάτσει να δει και
παλιές που θα είναι δωρεάν παρά κάποιον που βλέπει τις νέες μία στο τόσο.

kostis

Χμ…..οντως δεν λεει τελικα…..

Giannis Mertis

Τσίμπησα με την διαφήμιση και το παρήγγειλα (αφού ήμουν ήδη hol συνδρομητής) και σήμερα μου ήρθε ο αποκωδικοποιητής. Θα το συνδέσω και θα σας πω εντυπώσεις

Giannis Mertis

Σας μεταφέρω λοιπόν τις πρώτες μου εντυπώσεις από το holmytv. Έχει πολλές δωρεάν ταινίες και σειρές. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γιατί τα πιτσιρίκια μπορούν να δουν πάρα πολλά δωρεάν παιδικά και η σύζυγος έχει κολλήσει με τα Warner TV (δωρεάν πάντα 😉 ) Εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος με τα free κανάλια και την ποιότητα μετάδοσης. Η ταχύτητα σύνδεσης μου είναι γύρω στα 7-8 και βλέπω HD χωρίς κανένα πρόβλημα. Χτες νοικιάσαμε και μια ταινία επί πληρωμής (2,99€) και είναι ωραία φάση να τα κάνεις όλα από το τηλεκοντρόλ χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις έξω. Αυτό που θα ήθελα είναι ίσως ακόμα περισσότερες ταινίες στις νέες κυκλοφορίες.

Tasos

Για να γίνεις μέλος της υπηρεσίας καταρχήν θα πρέπει να είσαι χρήστης
της υπηρεσίας hol double play οπότε για εμάς που δεν είμαστε δεν υπάρχει
το πρόγραμμα το συγκεκριμένο.

Konstantinos

Νομίζω ότι είναι πολύ ακριβή η υπηρεσία, 8 ευρώ πάγιο και 5 ταινίες = 23 ευρώ είναι πολλά
τα λεφτά για τα σημερινά δεδομένα.

fanis

Εγώ θα σας πω την δικια μου εμπειρία 4 χρόνον με την NOVA εκεί να δείτε πεταμένα λεφτά στα σκουπίδια, 60 ευρώ ο μηνας για πολλά και άχρηστα κανάλια, με τα novacinema να επαναλαμβάνουν επί ένα μηνα και παρα πάνω τα ίδια και τα ίδια έργα, και τα κανάλια με τα ντοκιμαντέρ το ίδιο και χειρότερα. Το να δώσω 8 ευρώ τον μηνα για τα free, και οποτε θέλω εγώ να επιλέγω αυτό που θέλω, την ώρα που το θέλω, και να το βλέπω όσες φορες εγώ θέλω είναι τεράστιο πλεονέκτημα, από το να πληρώνω 60 ευρώ τον μηνα σε σκουπίδια προτιμώ της hol με 8 + τα έξτρα του. 1000 φορες συμφέρει από αυτό τις ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΗΣ.

Stef

Είναι τέλειο. Αυτό ακριβώς που θέλω. Θέλω ΣΗΜΕΡΑ να δω ΑΥΤΗ τη ταινία, τέλος. Ούτε να τρέχω video club ούτε να περιμένω πότε θα έχει αντίγραφο ούτε τίποτα. ΤΕΛΕΙΟ. Έτσι και αλλιίως το video club είναι τσάμπα; Δε πληρώνεις και νέες και παλιές ταινίες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.