Internet Explorer 9 beta, Μετράει ήδη 2.000.000 downloads διεθνώς

Η ανακοίνωση της παγκόσμιας διάθεσης του Internet Explorer 9 Beta πραγματοποιήθηκε από τη Microsoft Corp. στις 15 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης με θέμα «The Beauty of the Web». Το διεθνές κοινό έχει υποδεχτεί ιδιαίτερα θετικά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του Internet Explorer, καθώς περίπου 2.000.000 χρήστες «κατέβασαν» την beta έκδοση τις δύο πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της.

, Internet Explorer 9 beta, Μετράει ήδη 2.000.000 downloads διεθνώς

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την beta του Internet Explorer 9 και να απολαύσουν την αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης μέσα από το ακόλουθο link: www.BeautyoftheWeb.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panagiotis

Αυτό το webvizbench είναι απλά απίστευτο στον ie 9. δείχνει όλη την δύναμη του browser

Alan

Εμένα για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει. Μου βγάζει συνέχεια “Ο Internet Explorer αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και πρέπει να κλείσει” Και αν δεν του κλείσεις την διεργασία δεν σταματάνε τα σφάλματα. Αλλά ούτε μπορώ να κατεβάσω τον IE8… Τουλάχιστον δεν τον χρησιμοποιώ… :Ρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.