iTraveller, 1 ταξιδιώτης, 14 μέρες, 8 πόλεις!

Ο Πέτρος, o #AegeaniTraveller, είναι ένας ταξιδιώτης που ως αποστολή του έχει να ταξιδέψει για 14 ημέρες σε 8 πόλεις χωρίς χρήματα, χωρίς χάρτη και χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό. Μόνοι του σύμμαχοι το iPad app της Aegean αλλά και όλοι εσείς, μιας και μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του.

Ο Πέτρος ξεκίνησε το ταξίδι του από την Αθήνα στις 29 Αυγούστου και θα μας ενημερώνει για την πορεία του ταξιδιού του ανεβάζοντας καθημερινά υλικό – φωτογραφίες και βίντεο – στα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) από όλα όσα θα ζήσει καλώντας σας να τον ακολουθήσετε και να ζήσετε μαζί του τις περιπέτειές σας.
Προκειμένου όμως να μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του και να μπορέσει να δει και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή.

Κάθε φορά που κάποιος κατεβάζει το iPad app της Aegean, ή κάνει like και share στα social media τις φωτογραφίες και τα videos του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος θα συλλέγει πόντους για να μπορέσει να επισκεφτεί ακόμα περισσότερα μέρη στους προορισμούς που θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει για να μας δείξει.

Με τη βοήθεια του iPad app της Aegean ο iTraveller θα έχει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του να κάνει τις κρατήσεις των εισιτηρίων του για να συνεχίζει τις περιπέτειές του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται!

To ταξίδι ξεκινάει από την Ισπανία στις 29 Αυγούστου όπου θα παρακολουθήσει και από κοντά τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας στο Mundobasket και καλείται μέσα σε 14 ημέρες να επισκεφθεί 8 διαφορετικούς προορισμούς.

Γνώρισε και εσύ τον #AegeaniTraveller Πέτρο και μπες www.aegeanitraveller.com για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean και για το πώς θα τον βοηθήσεις.

iTraveller Aegean, iTraveller, 1 ταξιδιώτης, 14 μέρες, 8 πόλεις!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Αν δεν είχε χρήματα μπορεί και να συμφωνούσα με αυτό που κάνει. Τώρα όμως τον αποκαλώ “iγύφτο”

nick

#Nikmour# συγνωμη για την διόρθωση αλλα μπορω να προσθεσω iγυφτος!!!!!χεχε
Αλλα και “καλα” δεν εχει χρηματα αλλα με τους “ποντους” θα εχει την δυνατοτητα να πηγαινει!!!!αντε να δουμε keep ‘i’ going!!!!!:)))))

Nio

Βρε Πετρο πουλα το ipad να πας φυσιολογικες διακοπες.
Δηλαδη τι θα κανεις “και καλα” χωρις χρηματα ???? Θα ζητιανευεις τυροπιτες και μιλκομπουκαλα???
iμηνπωτιποτα

Parastas

Εξαιρετικό app παρεμπιπτόντως….

Θοδωρής

iπαγενε ρε Πετρακι….θες και like να ταξιδέψεις τζάμπα…να πλερωσεις και να πλερωσεις αδρά….

tepe

Τα σχολια στο αρθρο ειναι η ελληνικη μιζερια σε ολο της το μεγαλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.