Δευτέρα
08/12/2014

iTunes, οι λίστες με τα best-seller του 2014

Κάτι περισσότερο από 20 μέρες έμειναν μέχρι να αποχαιρετήσουμε το 2014 και οι εταιρείες ξεκίνησαν να βγάζουν της ετήσιες λίστες τους. Είδαμε Bing και Yahoo με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις, και τη σκυτάλη παίρνει η Apple. Έδωσε τις λίστες με τα πιο δημοφιλή τραγούδια, ταινίες και apps, όπως τα επέλεξαν οι χρήστες του iTunes το 2014.

Το Frozen είναι αυτό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τη χρονιά που τελειώνει, ήταν η πιο πολυ-κατεβασμένη ταινία αλλά και η ταινία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του iTunes. Στην δεύτερη και τρίτη θέση βρίσκουμε The Lego Movie και The Wolf of Wall Street. Το Guardians of the Galaxy κατάφερε να μπει στο top 10 αν και είναι λίγες βδομάδες μόνο διαθέσιμο.

Το Game of Thrones ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα με τα περισσότερα downloads και ακολουθούν The Walking Dead, Downton Abbey, Breaking Bad και Scandal.

Το Frozen κυριαρχεί και στη λίστα της μουσικής καθώς το soundtrack της ταινίας ήταν το best-selling album του iTunes για το 2014. Η Taylor Swift κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση με το 1989 αν και κυκλοφόρησε τέλη Οκτωβρίου. Στα singles το Happy του Pharrell Williams έχει την πρωτιά ενώ το Let It Go του Frozen μπήκε στην 9η θέση αφήνοντας έξω από την δεκάδα το Shake It Off της Taylor Swift.

Στην κατηγορία των paid apps το Minecraft έχει τα πρωτεία στις πωλήσεις για iPad ενώ στο iPhone έχασε την πρωτιά από το Heads Up!. Το Facebook Messenger είναι στην κορυφή των free apps πάνω από το Snapchat. Google Maps και YouTube, δυο εφαρμογές που κάποτε ήταν ενσωματωμένες στο iOS συνεχίζουν να είναι ακόμη πολύ δημοφιλείς ενώ σημαντική παρουσία έχουν Netflix, The Room Two, Sleep Cycle, Pandora και Spotify. Το streaming app της Apple δεν εμφανίζεται πουθενά ακόμη.

itunes logo yosemite

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.