iTunes Store | No1 κατάστημα πώλησης μουσικής στην Αμερική

, iTunes Store | No1 κατάστημα πώλησης μουσικής στην ΑμερικήΗ Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes Store ξεπέρασε το Wal-Mart και έγινε το Νο1 κατάστημα πώλησης μουσικής στις Ηνωμένες Πολιτείες, βάσει των τελευταίων στοιχείων της NPD Group*. Με πάνω από 50 εκατομμύρια πελάτες, το iTunes πούλησε πάνω από 4 δισεκατομμύρια τραγούδια και περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μουσικό κατάλογο με πάνω από 6 εκατομμύρια τραγούδια.

“Λανσάραμε το iTunes πριν από περίπου 5 χρόνια, και τώρα έγινε το νούμερο ένα κατάστημα πώλησης μουσικής στον κόσμο”, είπε ο Eddy Cue, αντιπρόεδρος του Apple iTunes. ” Είμαστε κατενθουσιασμένοι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτήν την απίστευτη επιτυχία”.

* Βάσει των στοιχείων που συγκέντρωσε η NPD Group με την έρευνα αγοράς MusicWatch, η οποία υπολογίζει τις μονάδες που αγοράστηκαν από πελάτες την τελευταία εβδομάδα και υπολογίζει ένα CD με 12 tracks, αποκλείοντας τις ασύρματες συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό κατάστημα iTunes Store είναι το μεγαλύτερο κατάστημα πώλησης μουσικής στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει του αριθμού τραγουδιών που πωλήθηκαν κατά τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο του 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostask11

λογικό το βρίσκω!Όλοι οι αμερικανοί είναι ipod-phone maniacs! Αν και ξέρουν ότι δεν είναι τόσο καλά προιόντα, τα αγοράζουν γιατί είναι δημιούργημα αμερικάνων!Ακόμα λόγο του κλειδώματος των i-προιόντων(την αναγκαστική χρήση του itunes δηλαδή) το βρίσκω λογικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.