Τετάρτη
26/05/2010

Kylo browser, Για σερφάρισμα από την τηλεόραση

Ίντερνετ στην τηλεόραση, μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας συνδέοντας απλά τον υπολογιστή σας σε αυτήν. Αν το έχετε δοκιμάσει θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κλασσικοί browsers (φυλλομετρητές) του υπολογιστή, δεν είναι σχεδιασμένοι για να φαίνονται σωστά σε μεγάλες οθόνες-τηλεοράσεις όπως π.χ. 32, 37 και 40 ίντσες και άνω. Τα γράμματα και τα εικονίδια απεικονίζονται πολύ μικρά και χάνεται όλη η αίσθηση.

Τη λύση έρχεται να δώσει ο Kylo, ένας browser ειδικά σχεδιασμένος για να σερφάρετε με άνεση μέσα από την τηλεόρασή σας. Έχει μεγάλη γραμματοσειρά και εικονίδια, αρκετό χώρο για να έχετε πολλαπλά παράθυρα ανοιχτά, on-screen εικονικό πληκτρολόγιο και λειτουργία zoom-in zoom-out. Σε ειδικά διαμορφομένα tabs-bookmarks, υπάρχουν ταξινομημένα τα δημοφιλέστερα sites σε κατηγορίες όπως Social, Video, Music κ.α. ενώ φυσικά και μπορείτε να τα διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε.

Ο Kylo browser είναι δωρεάν και υπάρχει σε δύο εκδόσεις για Windows και Mac OS X.
Το Google TV καθυστερεί, δοκιμάστε τον Kylo! http://kylo.tv

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η giannis λέει:

    δηλαδή με αυτή τη λογική μπορείς όταν αγοράζεις καινούργιο pc(ή και αλλιώς φυσικά) αντί να παραγγείλεις οθόνη να παραγγείλεις τηλεόραση.Και με αυτό να κάνεις τη δουλειά σου

  2. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Τον δοκίμασες? Ακόμα και στην οθόνη του υπολογιστή δείχνει super!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.