Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Το tradeordonate.com είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου με εύκολο τρόπο μπορείς να ανταλλάξεις ένα αντικείμενο ή μια υπηρεσία με κάτι άλλο που θα ήθελες, ή να το χαρίσεις σε έναν σύλλογο ή ΜΚΟ (Μη Κυνερνητική Οργάνωση).

tradeordonate, Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλους μας, άλλους λίγο άλλους πολύ. Το tradeordοnαte.com μας προτείνει να αλλάξουμε πρώτα εμείς και μετά τους άλλους. Η αλληλεγγύη μπορεί να βοηθήσει. Ένα κοινωνικό δίκτυο που σημασία δεν έχει η χρηματική αξία των πραγμάτων αλλά η ανταλλακτική αξία. Ξέρεις, όπως κάνανε παλιά οι παππούδες μας, πάρε λίγα μήλα δώσε μου δυο πορτοκάλια.

Με το tradeordonate.com:
• Δεν ξοδεύεις χρήματα για να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς
• Ξεφορτώνεσαι πράγματα που πλέον δεν χρησιμοποιείς
• Βοηθάς άλλους να αποκτήσουν αντικείμενα που σε άλλη περίπτωση δεν θα είχαν την δυνατότητα να το κάνουν.
• Συμμετέχεις ενεργά στην ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, ελαχιστοποιώντας τα απορρίμματα.
• Υποστηρίζεις ΜΚΟ και συλλόγους στο δύσκολο έργο τους προσφέροντας εθελοντικά αντικείμενα και υπηρεσίες.

Όπου κι αν βρίσκεσαι κάνε την διαφορά. Tradeordonate.com Live Socially.

Βασούλα

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δώρος

Ευχαριστούμε πολύ Βασούλα! Τέλειο άρθρο!

Valeria

Αυτό το site το έχω δει εδώ και καιρό. Νομίζω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κάνω μια “βόλτα” γιατί έχω πολλά πράγματα που θέλω να δώσω και δεν ξέρω που!!!
Και που ξέρεις? Όλο και κάτι θα βρω να μου αρέσει και εμένα!!! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.