LinkedIn, Προσθέτει notifications bar όπως το Facebook

Το LinkedIn κάνει διαρκή αγώνα να προσφέρει ολοένα και κάτι καινούριο στους χρήστες του, δεν έχει και άλλη επιλογή άλλωστε, μιας και ο ανταγωνισμός στα Social Media είναι αδυσώπητος και δεν μπορείς να μένεις στάσιμος. Έτσι, η τελευταία προσθήκη στις δυνατότητές του είναι η μπάρα των ειδοποιήσεων, η οποία σας ενημερώνει για όλα τα τελευταία νέα, όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Facebook.

Ένα εικονίδιο θα ενημερώνει ότι έγινε κάτι καινούριο, όπως ένα σχόλιο, ένα like, μία νέα σύνδεση, κ.λπ.Τα LinkedIn notifications θα είναι σταδιακά διαθέσιμα και στις Mobile εφαρμογές του LinkedIn, για Android, iPhone και iPad.

, LinkedIn, Προσθέτει notifications bar όπως το Facebook

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet LinkedIn Social Media

LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

Tο LinkedIn ανακοίνωσε ανανεωμένες επιλογές ad targeting, καθώς επιχειρεί να ευθυγραμμιστεί με τους νέους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας, χωρίς να σταματήσει να παρέχει βέλτιστες επιλογές προσέγγισης χρηστών για τα συνεργαζόμενα brands.

Internet LinkedIn

To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

Ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του podcasting με shows από την ομάδα LinkedIn News.

Internet LinkedIn Microsoft

H Microsoft κλείνει το LinkedIn στην Κίνα

Η είδηση έρχεται λίγο αφότου το LinkedIn ήρθε αντιμέτωπο με ερωτήσεις αναφορικά με τη διαγραφή των προφίλ ορισμένων δημοσιογράφων.