Microsoft Bing Maps, Χαρτογράφηση των εμπορικών κέντρων Mall και Village

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών χαρτών της Microsoft ονόματι Bing Maps, χαρτογράφησε τους εσωτερικούς χώρους διάφορων σημαντικών κτιρίων όπως πανεπιστήμια, μουσεία, νοσοκομεία, malls, ακόμη και πίστες αγώνων ανά τον κόσμο. Σε ένα εμπορικό κέντρο μπορείς να δεις ποια καταστήματα φιλοξενεί καθώς και σε ποιον όροφο βρίσκονται. Σε ένα νοσοκομείο μπορείς να δεις που είναι το τμήμα που χρειάζεσαι πριν καν επισκεφθείς το χώρο.

Στο αριστερό μέρος της σελίδας, βρίσκεις τη πλήρη λίστα ανά χώρα και είδος και κάνοντας κλικ επάνω τους σε μεταφέρει στο σημείο που επέλεξες. Αφού σου εμφανίσει το χάρτη, μπορείς να κλικάρεις εκεί που σε ενδιαφέρει και να σου δείξει περισσότερες πληροφορίες εάν είναι διαθέσιμες.

Στη χώρα μας, προς το παρόν έχουν χαρτογραφηθεί μόνο 2 εμπορικά κέντρα (The Mall Athens και VILLAGE SHOPPING & MORE) αλλά ελπίζουμε πως θα επεκταθεί η λίστα.

Μη ξεχνάμε και τη λειτουργία Bird’s eye που μπορεί να σου δείξει το έδαφος σε πολύ κοντινή απόσταση υπό γωνία περίπου 45′ και όχι από κατακόρυφη όψη όπως συνηθίζεται.

, Microsoft Bing Maps, Χαρτογράφηση των εμπορικών κέντρων Mall και Village

Πηγή

Κωνσταντίνος Αθανασιάς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Μα ειναι δυνατον η microsoft να μην εχει βγαλει ακομα εφαρμογη για κινητα??? Ειναι δυντατον??? Ξερει αραγε ποση κινηση περναει απο τα κινητα για περιεχομενο χαρτων? Οταν ξυπνησει θα εχει συρρικνωθει τοσο πολυ to bing που θα μοστραρει σε παρομοιες ειδησεις οπως το buzz πριν λιγο καιρο, if you know what i mean….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.