Microsoft TownSquare | Ετοιμάζει το δικό της Facebook

, Microsoft TownSquare | Ετοιμάζει το δικό της FacebookΗ Microsoft βλέποντας την απήχηση που έχουν οι ιστοσελίδες social networking στο κοινό αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της Facebook. H ιστοσελίδα θα είναι πανομοιότυπη με αυτή του Facebook και έχει ήδη διατεθεί σε 8000 υπαλλήλους της εταιρίας. Το δίκτυο ονομάζεται TownSquare και παρέχει στους υπαλλήλους της Microsoft χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με προαγωγές, εταιρικές επετείους ή γενέθλια.

Επιπλέον, όταν κάποιο έγγραφο που συνδέεται με συγκεκριμένους υπαλλήλους τροποποιηθεί, στέλνονται ενημερώσεις σε αυτούς σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν. Μέχρι στιγμής εκτός από τους 8000 υπαλλήλους της εταιρίας το TownSquare δοκιμάζεται και από κάποιους εταιρικούς πελάτες χωρίς όμως να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για το αν αυτοί βλέπουν θετικά ή όχι την προσπάθεια της Microsoft.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.