Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind

Αυτά είναι τα προγράμματα συμβολαίου των εταιρειών Cosmote, Vodafone και WIND για ασύρματο internet. Ανάλογα με τις ανάγκες σου επιλέγεις πακέτο και έχεις internet με υψηλή ταχύτητα στο laptop ή το netbook παντού. Βέβαια οι λέξεις «παντού» και «υψηλή» διαφέρουν από τόπο σε τόπο και δεν εγγυώνται πάντοτε. Όσο αναβαθμίζονται τα δίκτυα των εταιρειών τόσο καλύτερη και απροβλημάτιστη θα γίνεται η σύνδεσή μας.


Cosmote Internet On The Go
Τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Internet On The Go σας προσφέρουν πρόσβαση στο Internet όπου κι όποτε θέλετε. Η COSMOTE αναβαθμίζει συνεχώς το 3G δίκτυο που διαθέτει με την τεχνολογία HSPA. Έτσι απολαμβάνετε πιο γρήγορη μετάδοση δεδομένων με ταχύτητες έως 7,2Mbps για λήψη και έως 1,5 Mbps για αποστολή. Περισσότερα εδώ.
Προγράμματα
Internet On The Go Basic – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
Internet On The Go 250MB – Πάγιο: 15 ευρω – Δωρεάν: 250MB
Internet On The Go 5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
Internet On The Go Unlimitied – Πάγιο: 49 ευρω – Δωρεάν: 30GB
Internet On The Go Student – Πάγιο:25 ευρω – Δωρεάν: 5GB


Vodafone Mobile Broadband
H υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband είναι ιδανική για εσάς που έχετε φορητό υπολογιστή και επιθυμείτε μια εύκολη και γρήγορη λύση ασύρματης σύνδεσης στο Internet και το email σας σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η υπηρεσία διατίθεται σε 3G Broadband έκδοση για υψηλές ταχύτητες σύνδεσης έως και 7,2Mbps. Περισσότερα εδώ.
Προγράμματα
VMC1 – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
VMC250 – Πάγιο: 14,99 ευρω – Δωρεάν: 250MB
VMC5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
VMC5GB Φοιτητικό – Πάγιο:24,99 ευρω – Δωρεάν: 5GB


WIND ADSM
Με 5 νέα προγράμματα ADSM μπορείς να απολαμβάνεις mobile broadband Internet όπου κι αν βρίσκεσαι επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα ADSM 5GB και ADSM Non-Stop, η WIND προσφέρει δωρεάν το Modem (PCMCIA, PCI Express ή USB). Περισσότερα εδώ.
Προγράμματα
ADSM Basic – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
ADSM 300 – Πάγιο: 17 ευρω – Δωρεάν: 300MB
ADSM 5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
ADSM Non-stop – Πάγιο: 49 ευρω – Δωρεάν: 30GB
ADSM Clock 100 – Πάγιο: 30 ευρω – Δωρεάν: 100 ώρες σύνδεσης (Η επιπλέον ώρα: 2 ευρώ)
ADSM Clock 30 – Πάγιο: 20 ευρω – Δωρεάν: 30 ώρες σύνδεσης (Η επιπλέον ώρα: 2 ευρώ)

Κατά καιρούς και οι τρεις εταιρείες κινητής κάνουν προσφορές με μικρά laptop και netbook τα οποία προσφέρουν δωρεάν συνήθως στο ακριβό τους πακέτο και με 24 μήνες συμβόλαιο. Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους ή τα καταστήματά τους και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. μα καλά, χάθηκε να έχουν χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση χωρίς μηνιαίο πάγιο; Στα ρημάδια τα καρτοκινητά, πληρώνεις μηνιαίο πάγιο; Τι ξεφτίλα