Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind

Αυτά είναι τα προγράμματα συμβολαίου των εταιρειών Cosmote, Vodafone και WIND για ασύρματο internet. Ανάλογα με τις ανάγκες σου επιλέγεις πακέτο και έχεις internet με υψηλή ταχύτητα στο laptop ή το netbook παντού. Βέβαια οι λέξεις “παντού” και “υψηλή” διαφέρουν από τόπο σε τόπο και δεν εγγυώνται πάντοτε. Όσο αναβαθμίζονται τα δίκτυα των εταιρειών τόσο καλύτερη και απροβλημάτιστη θα γίνεται η σύνδεσή μας.

, Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind

, Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind
Cosmote Internet On The Go
Τα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE Internet On The Go σας προσφέρουν πρόσβαση στο Internet όπου κι όποτε θέλετε. Η COSMOTE αναβαθμίζει συνεχώς το 3G δίκτυο που διαθέτει με την τεχνολογία HSPA. Έτσι απολαμβάνετε πιο γρήγορη μετάδοση δεδομένων με ταχύτητες έως 7,2Mbps για λήψη και έως 1,5 Mbps για αποστολή.
Internet On The Go Basic – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
Internet On The Go 250MB – Πάγιο: 15 ευρω – Δωρεάν: 250MB
Internet On The Go 5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
Internet On The Go Unlimitied – Πάγιο: 49 ευρω – Δωρεάν: 30GB
Internet On The Go Student – Πάγιο:25 ευρω – Δωρεάν: 5GB

, Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind
Vodafone Mobile Broadband
H υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband είναι ιδανική για εσάς που έχετε φορητό υπολογιστή και επιθυμείτε μια εύκολη και γρήγορη λύση ασύρματης σύνδεσης στο Internet και το email σας σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Η υπηρεσία διατίθεται σε 3G Broadband έκδοση για υψηλές ταχύτητες σύνδεσης έως και 7,2Mbps.
VMC1 – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
VMC250 – Πάγιο: 14,99 ευρω – Δωρεάν: 250MB
VMC5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
VMC5GB Φοιτητικό – Πάγιο:24,99 ευρω – Δωρεάν: 5GB

, Ασύρματο internet, Cosmote Vodafone Wind
WIND ADSM
Με 5 νέα προγράμματα ADSM μπορείς να απολαμβάνεις mobile broadband Internet όπου κι αν βρίσκεσαι επιλέγοντας το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου. Με κάθε νέα εγγραφή στα προγράμματα ADSM 5GB και ADSM Non-Stop, η WIND προσφέρει δωρεάν το Modem (PCMCIA, PCI Express ή USB).
ADSM Basic – Πάγιο: 3,5 ευρω – Δωρεάν: 1MB
ADSM 300 – Πάγιο: 17 ευρω – Δωρεάν: 300MB
ADSM 5GB – Πάγιο: 29,5 ευρω – Δωρεάν: 5GB
ADSM Non-stop – Πάγιο: 49 ευρω – Δωρεάν: 30GB
ADSM Clock 100 – Πάγιο: 30 ευρω – Δωρεάν: 100 ώρες σύνδεσης (Η επιπλέον ώρα: 2 ευρώ)
ADSM Clock 30 – Πάγιο: 20 ευρω – Δωρεάν: 30 ώρες σύνδεσης (Η επιπλέον ώρα: 2 ευρώ)

Κατά καιρούς και οι τρεις εταιρείες κινητής κάνουν προσφορές με μικρά laptop και netbook τα οποία προσφέρουν δωρεάν συνήθως στο ακριβό τους πακέτο και με 24 μήνες συμβόλαιο. Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους ή τα καταστήματά τους και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nicholas

μα καλά, χάθηκε να έχουν χρονοχρέωση ή ογκοχρέωση χωρίς μηνιαίο πάγιο; Στα ρημάδια τα καρτοκινητά, πληρώνεις μηνιαίο πάγιο; Τι ξεφτίλα

dionysis

aytos o OTE ftaiei gia ola mas exei kanei na zoume gia na plironoume.den boroun na ftiaksoun ena oikonomika paketo pou symferei kai emas alla kai autous??????????????????

leonidas

Καλά ρε παιδιά δίκιο έχετε όλοι!!!!
Και γω την ψάχνω τώρα χωρίς ιδιέταιρη ανταπόκριση !!!

nikoleta

ποια ειναι καλυτερη απο τις 3 εταιριες για μια φοιτιτρια που ειναι πολλεσ ωρες στο ιντερνετ??

Nektarios

Cosmote αλλα για Internet σε πακετα μονο Wind !!

mixalhs

thelw n paw n dw poso xrono exw sthn karta m k dn ginete..dn m emfanizei kan thn selida..m bgazei error..t prepei n kanw??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.