Το Mobile Internet στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2010

Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων) στην τετραμηνιαία της έκθεση με τίτλο “Πορεία της Ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα” σημειώνει για την Κινητή Ευρυζωνικότητα (mobile broadband): “Ο αριθμός των ενεργών συνδρομητών κινητών τηλεπικοινωνιών 3ης γενιάς (3G) που αξιοποίησαν υπηρεσίες δεδομένων 3G κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με αυτά του προηγούμενου τριμήνου.”

“Συγκεκριμένα άγγιξε τους τους 2.786.540 ενεργούς συνδρομητές (διείσδυση στον πληθυσμό 24,6%, έναντι 23,8% στο τέλος Σεπτεμβρίου 2010). Από αυτούς οι 289.316 κάνουν χρήση καρτών για πρόσβαση στο Διαδίκτυο από φορητούς υπολογιστές μέσω δικτύων 3G, σημειώνοντας μείωση της τάξης του 6% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο (διείσδυση στον πληθυσμό 2,6%, έναντι 2,7% στο τέλος Σεπτεμβρίου 2010).”

, Το Mobile Internet στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο του 2010

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis7

2500000 εκατομμυρια συμβολαια ιντερνετ μεσω κινητης τηλεφωνιας.απλα αδυνατον.μαλλον εννοει και αυτους που εχουν πακετα δεδομενων στα κινητα τους?

Κώστας Βλαχάκης

Panagiotis7, ναι βρε προφανώς! Που διάβασες εσύ για συμβόλαια;;; :p
Μην ξεχνάς πάντως ότι τα προγράμματα συμβολαίου unlimited, απεριόριστα κ.τ.λ. τα περισσότερα από αυτά δίνουν και ΜΒ data.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.