“Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”: Το παιχνίδι snowboard πάει στο Apple Arcade

Apple, “Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”: Το παιχνίδι snowboard πάει στο Apple Arcade

Apple, “Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”: Το παιχνίδι snowboard πάει στο Apple Arcade

Το παιχνίδι snowboard “Alto’s Adventure” πρόκειται να βρει τη θέση του στο Apple Arcade αυτόν τον μήνα, καθώς η εταιρεία λανσάρει το “Alto’s Adventure: The Spirit of the Mountain”. Πρόκειται για μια remastered έκδοση του αρχικού “Alto’s Adventure”, αλλά με έναν ολοκαίνουργιο αποκλειστικό χαρακτήρα που διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ειδικές ικανότητες, καθώς και περισσότερους από 15 νέους στόχους προς ολοκλήρωση.

Το παιχνίδι έρχεται με πρωτότυπη μουσική και χειροποίητο ήχο για να προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία. Αναμένεται να κερδίσει όσους ήταν λάτρεις του πρώτου παιχνιδιού “Alto’s Adventure” που κυκλοφόρησε πριν από επτά χρόνια.

Το Apple Arcade θα πάρει τον τίτλο την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Παράλληλα, κερδίζει αυτό το μήνα νέα App Store Greats, δηλαδή κλασικούς τίτλους που έχουν επανεισαχθεί στην πλατφόρμα ‌Apple Arcade‌. Το “Shadow Blade+” από την Crescent Moon Games θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου και είναι μια πλατφόρμα δράσης όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός νίντζα ​​που ονομάζεται Kuro, που τρέχει σε διαφορετικά στάδια γεμάτα παγίδες και εχθρούς.

Το δημοφιλές παιχνίδι παζλ “Monument Valley 2” έρχεται επίσης στο Apple Arcade τον Μάρτιο και οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του Ro, διδάσκοντας ένα παιδί για τα μυστήρια της κοιλάδας, εξερευνώντας το περιβάλλον και χειραγωγώντας την αρχιτεκτονική πρόοδος. Η έκδοση Apple Arcade του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα νέο κεφάλαιο που ονομάζεται “The Lost Forest” και έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση των δέντρων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά από τα υπάρχοντα παιχνίδια Apple Arcade‌ πρόκειται να λάβουν αξιόλογες ενημερώσεις περιεχομένου, μεταξύ των οποίων τα “Solitaire Stories”, “Disney Melee Mania” και “Taiko no Tatsujin Pop Tap Beat”.

Η υπηρεσία κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα για όλη την οικογένεια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.