MTVgreece.gr, Αποκτά e-radio και επίσημα blog των παραγωγών

Από την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, η ιστοσελίδα του ελληνικού MTV αποκτά νέο και περισσότερο ελληνικό περιεχόμενο και το www.mtv.gr αντικαθιστάται πλέον από τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του ελληνικού MTV: www.mtvgreece.gr. Οι επισκέπτες του θα έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα του καναλιού, στα μουσικά charts του MTV, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του MTV Hit List Hellas, σε διαγωνισμούς και στα πιο πρόσφατα νέα από το χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz.

, MTVgreece.gr, Αποκτά e-radio και επίσημα blog των παραγωγών

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της ιστοσελίδας του ελληνικού MTV, εντάσσονται τρεις νέες ενότητες:
My MTV
Διαδραστική ενότητα της ιστοσελίδας, που αποτελεί την ηλεκτρονική έκδοση-μεταφορά της τηλεοπτικής εκπομπής «my MTV» και επιτρέπει στους επισκέπτες της να ανεβάζουν video & φωτογραφίες και να απαντούν σε ερωτήσεις των VJs του MTV.
e-radio mtvgreece.gr
Non-stop music streaming από την ιστοσελίδα του ελληνικού MTV με επιλεγμένα μουσικά κομμάτια, αντίστοιχα με το playlist του καναλιού.
Blog των MTV VJs
Επίσημα blog των MTV VJs, ένας νέος διαδραστικός χώρος στον οποίο ανεβάζουν τα νέα τους και επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bill F.

It will be nice to see the interactivity between viewers and VJ’s

Alcibiades

Πρέπει να δείτε τα blogs, πολύ καλή δουλειά!

Billy F

Here are the links:

https://www.mtvgreece.com/blogs/alex/

and

https://www.mtvgreece.com/blogs/nafsika/

I think they should bring back the Twitter account they started to use, back to life again.

https://twitter.com/mtvgreece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα MTV YouTube

Viacom και YouTube, Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό!

Κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό λέει ο σοφός λαός μας. Ξημερώματα 1ης Σεπτεμβρίου και το MTV Greece έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη χώρας μας με πολλές προσδοκίες από όλους μας. Προσδοκίες για ένα εναλλακτικό μουσικό κανάλι στα πρότυπα του αγγλικού MTV που πιάναμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη δεκαετία του ’90. Αλήθεια […]

Μικρά νέα MTV Nova

MTV Greece | Εκπέμπει σε Ελλάδα & Κύπρο μέσω της nova

Από τις 27 Σεπτεμβρίου το ελληνικό MTV θα εκπέμπει πλέον σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από τη ψηφιακή πλατφόρμα της nova στη θέση 603, και της nova Cyprus στη θέση 503, παίρνοντας τη θέση του ευρωπαϊκού MTV. Οι συνδρομητές της nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο το αγαπημένο τους μουσικό, […]

Events MTV TechblogTV

MTV Greece | Το νέο μουσικό τηλεοπτικό κανάλι

Σήμερα τα ξημερώματα 00:01 η τηλεοπτική συχνότητα του Smart channel υποδέχθηκε το MTV Greece. Το MTV έφτασε στην Ελλάδα και το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει τα πιο hot music videos από Ευρώπη και Αμερική, exclusive music & TV shows, τα τελευταία charts, celebrity news, lifestyle εκπομπές και τόσα πολλά ακόμα. Παρακολουθήστε το βίντεο με την […]