Nokia, Το πιο πολυσυζητημένο όνομα της φετινής έκθεσης MWC 2013

Χιλιάδες tweets γράφτηκαν στο Twitter κατά τη διάρκεια της πρόσφατης έκθεσης MWC 2013 στη Βαρκελώνη και αναλύθηκαν από την εταιρεία Lissted δημιουργώντας μια λίστα με 50 ονόματα εταιρειών, προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η Nokia, στη δεύτερη η Samsung και στην τρίτη το Android.

Συνολικά αναλύθηκαν 7260 tweets που έγραψαν 619 bloggers, δημοσιογράφοι και αναλυτές τεχνολογίας και περιείχαν σαν hashtags, τίτλους ή περιεχόμενο στο URL τις λέξεις MWC, MWC13, MWC2013 ή Mobile World Congress. Τα tweets καταγράφηκαν μια εβδομάδα πριν την έναρξη της έκθεσης και έως και την τελευταία ημέρα διεξαγωγής αυτής.

MWC 2013 hashtags, Nokia, Το πιο πολυσυζητημένο όνομα της φετινής έκθεσης MWC 2013

1. Nokia
2. Samsung
3. Android
4. LG
5. Firefox
6. Asus
7. Galaxy
8. Huawei
9. Lumia
10. ZTE
11. Optimus
12. Sony
13. Windows
14. Ascend
15. Mozilla
16. Padfone
17. Xperia
18. Fonepad
19. Intel
20. HP
21. Google
22. Alcatel
23. GSMA
24. Apple
25. Ericsson
26. Grand Memo
27. Lenovo
28. HTC
29. Slate
30. Qualcomm
31. Ford
32. One Touch
33. Facebook
34. Ubuntu
35. iPad
36. Acer
37. Mastercard
38. Blackberry
39. iOS
40. iPhone
41. Open (ZTE Firefox)
42. Telefonica
43. Tizen
44. Spotify
45. Tegra
46. Visa
47. Nvidia
48. Snapdragon
49. Orange
50. Microsoft

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Μήπως ξέρουμε πότε θα έρθει εδώ το 720?

jonjon

Κώστα το όνομα της ήταν το νούμερο 1 λόγω των νέων συσκευών σίγουρα! εσυ πού ήσουν εκεί σχολίασε κανείς αν θα κάνει κινήσει προς android μεριά

spyros

Δεν της ταιριαζει το android της nokia, εχει κανει πολυ ωραιες συσκευες με το wp αλλα μπορει και να το τολμησει ποτε δεν ξερεις

Panides

αν η νοκια φορέσει android θα αγορασω χωρις σκεψη!!Οσο μενει στα win δεν αγοραζω χωρις σκεψη…

(iphone user)

makis88

Λογικό! Και απο αυτό φαίνεται οτι η αγορά διψάει για καλά mid range και όχι μόνο hi end που ανακυκλώνονται κάθε χρόνο με δυνατότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη οθόνη.

Στελιος Βαρδακης

panides
ama h nokia foresi android einai san na paradexete oti epetixe na diathrhsh to systhma tis
kai xereis einai kapos tapeinwtiko

tasos1994

μπα….πρωτη ειναι επειδη ολοι περιμεναμε το τουμπανο με τα 41 πιξελ κι τ οis με floating lense system:P δεν πειραζει ερχεται το σεπτεμβριο!!!!

πανος

Nokia+windows phones ειδικα με ποσος κοσμος αγοραζει και στην τιμη που τα δινουν δεν νομιζω να την σχολιαζουν. λεφτα θα εδωσε για να κανει ντορο.

Panos7GR

Στέλιο Βαρδακη, μα ήδη απέτυχε να διατηρήσει το σύστημά της ζωντανό! Παράτησε το πολλάκις καλύτερο Symbian για ένα χειρότερο, κλειστό (και κομπλεξικό πολλές φορές) λογισμικό, που είναι πιο αμφίβολο ακόμα και απ το Symbian αν θα μπορέσει να κατακτήσει ένα μεγάλο μερίδιο στην αγορά…

Παλαιότερα δεν θα ήθελα να δω την Nokia να φοράει κι αυτή Android, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και παράτησε επίσημα το Symbian και τα Windows Phone 8 επιμένουν με τα κουτάκια, άλλαξα γνώμη. Smartphone με ποιότητα κατασκευής Nokia και λογισμικό Android είναι πειρασμός!!

Πέτρος Π

Όντως η Nokia σίγουρα ξεχώρισε φέτος, ειδικά με το 720! Και στα περισσότερα site του εξωτερικού να δείτε (gsmarena, phonearena, κλπ κλπ), σαν πρώτο θέμα, και hands-on video, παντού τα νέα μοντέλα της Nokia έχουν (720, 520 κλπ)! Πολύ καλό αυτό, και αναμενόμενο κατα τη γνώμη μου… Κάπου ο κόσμος έχει μπουχτίσει με τα android κινητά που χρειάζονται πλέον 8+ πυρήνες για να μην λαγκάρουν, που κάθε 3 μήνες βγαίνει καινούργια έκδοση λογισμικού, και που ο σχεδιασμός των android κινητών έχει καταντήσει βαρετός σε βαθμό αηδίας (βλ. Samsung – σειρά Galaxy!)

Επιτέλους καιρός για κάτι φρέσκο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.