my-greece.gr, Άφησε το αποτύπωμά σου στο χάρτη της Ελλάδας

Το my-greece.gr είναι ο νέος δικτυακός τόπος από τον ΕΟΤ με σκοπό την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Ανέβασε αγαπημένες φωτογραφίες και video από το δικό σου αξέχαστο ταξίδι στη χώρα μας και αφησε το αποτύπωμά σου στο χάρτη της Ελλάδας. Ανεβάζοντας και εσύ το υλικό σου στο my-greece.gr, συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια για να αναδειχθούν και να προβληθούν όλα εκείνα τα μέρη και τα τοπία, ο πολιτισμός, οι συνήθειες και οι αξίες που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική.

, my-greece.gr, Άφησε το αποτύπωμά σου στο χάρτη της Ελλάδας

www.my-greece.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αρης

Πολύ ωραία πρωτοβουλία και μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν !!

haris

Πιο πολλοί πάντως θα το έβλεπαν αν γινόταν κάτι σαν mode στο Google Earth και λίγο με σωστή διαφήμισή του…

Νικος.Σ

Bravo! very creaitive idea..Σε παγκοσμια κλιμακα (η ακομη και στην ευρωπη μονο)αυτο ειναι μια πολυ καλη διαφημηση…και θα αυξανοταν εστω και λιγο ο τουρισμος..

Ευθυμία

Η Ακροπολη είναι υπέροχη!
Εντάξη,είναι λίγο άσχημο να βλέπεις οτι λοίπουν μερικά ιστορικά μνημεία και οτι μερικά είναι ψέφτικα επείτιδες επειδ΄ή τα πείραν οι άλλες χώρες και αν τα δούν σύγουρα κάποια μέρα θα μας τα επιστρέψουν !
Πολλύ καλή προσπάθεια σε αφτήν την διαφήμηση!
Βαίβεα πρέπει αφτή η διαφήμηση να μεταφερθεί και σε αλλα κανάλια και να την δούν όλοι οι Έλληνες!
Δέν βλέπουν όλοι οι Έλληνες αλλα και όλοι οι άνθρωποι!
🙂 🙁 :(:) :p

θέλω να ενημερώνομαι για τα νεα σχόλια………….

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ……..
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΙΘΩΝΙΑ ΟΡΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΑΚΤΗ ΟΝΕΙΡΟΥ .ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ !!!!! ΣΑΡΤΗ ΣΥΚΙΑ ΚΟΥΦΟ ΤΩΡΟΝΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ …………ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 33 ΧΙΛ.ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΣ ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΧΟΡΤΑ !!!!!! ΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ SRB MK ROM POL ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΛΕΜΠΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .

Ιωαννης πανταzης

Μου αρεσει

Λευετρης

Μπράβο σε όλους για αυτη την προσπάθεια….η Ελλάδα αξίζει περισσότερο σεβασμο!!!! :)))))

κωνσταντίνος

Να Πολλά Πολλά μπράβο στην ιδέα αυτήν να παρουσιάσουμε της ομορφιές της ελλάδας μας και με αυτόν τον τρόπο να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένη σαν χώρα και αγαπάμε την χώρα μας..δεν ξέρω τι άλλο να πω συχαρητηρια πολλα και χαιρομαι πολυ που κανετε το καλυτερο δυνατο για την ομορφη “Ελλαδιτσα μας”.πολύ ωραίος προορισμός είναι και τα όμορφα κύθηρα με όμορφες παραλίες και γραφικά χώρια,όπως και πολύ ωραίους προορισμόυς για ηρεμία η και για διασκέδαση!

hlektra

ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ i like it!!!<3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.