Netgear Dual Band Gigabit Routers, Έτοιμα για σύνδεση στο νέο Wi-Fi

Η Netgear παρουσιάζει τα νέα routers της και USB adapters, τα οποία έχουν την ικανότητα σύνδεσης με το Wi-Fi 802.11-2012, το οποίο υπόσχεται ταχύτητες πάνω από τρεις φορές υψηλότερη από εκείνη που προσέφερε το 802.11, κάνοντας συνδυαστική χρήση του διαθέσιμου bandwidth για ακόμα ταχύτερα αποτελέσματα.

H Netgear παρουσιάζει μία δύο ασύρματα routers και ένα USB adapter. Τα νέα μοντέλα είναι το R6300 και το R6200 Wifi Routers. Το πρώτο μπορεί να προσφέρει συνδυαστικές ταχύτητες έως και 1750 Mbps, ενώ το δεύτερο είναι ικανό για συνδυαστικές ταχύτητες μέχρι και 1200 Mbps. Το USB adapter είναι το A6200, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να αναβαθμίσουν την ήδη υπάρχουσα ασύρματη συνδεσιμότητα του υπολογιστή τους.

Η Netgear υπόσχεται εύκολη χρήση, άνετη διαχείριση του δικτύου σας και apps για να μπορείτε να βλέπετε τα αρχεία του δικτύου σας, έτσι ώστε να κάνετε HD Streaming.

, Netgear Dual Band Gigabit Routers, Έτοιμα για σύνδεση στο νέο Wi-Fi

, Netgear Dual Band Gigabit Routers, Έτοιμα για σύνδεση στο νέο Wi-Fi

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vagelispyr

δηλαδή για να καταλάβω αν έχω σύνδεση στα 24 mbps με το router αυτο θα πιάσω μεγαλύτερες ταχύτητες? γιατί τώρα πάει στα μισά

Panagiotis-Volos

Οχι αυτό δεν είναι μοντεμ. Ασύρματο ρουτερ είναι που συνδέετε στο μοντεμ και στελνεί τα δεδομένα με μεγάλη ταχύτητα στις ασύρματες σου συσκευές. Δεν αλλάζει η ταχύτητα στο Internet.

Lambros

@vagelispyr Όχι δε θα πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες από την ονομαστική ταχύτητα της σύνδεσης αλλά θα είναι ταχύτερη η μεταφορά δεδομένων από υπολογιστή σε υπολογιστή μέσω του WiFi Router και με οποιαδήποτε άλλη συσκευή για streaming περιεχόμενο.

Θανάσης

όχι, η ταχύτητα στο Internet θα παραμείνει ίδια, θα έχεις όμως καλύτερη ταχύτητα μεταξύ των συσκευών που συνδέονται στο router (εφόσον αυτές υποστηρίζουν το νέο πρωτόκολλο)

Θανάσης

ωχ με πρόλαβαν x2 🙂

Gforce

ADSL η VDSL ;; ADSL να φανταστώ εεε;; γιατί δεν το αναφέρει κάπου… τώρα αναγκαστικά πρέπει να το αναφέρουμε!! 😛

Panagiotis-Volos

Gforce μιλάμε για ρούτερ και οχι για μόντεμ για να μιλάμε για adsl η vdsl.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets Netgear

NetGear Universal Push2TV, Ασύρματη μεταφορά βίντεο από υπολογιστή σε τηλεόραση

Ξεχάστε τα καλώδια όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποια ταινία DVD (όχι Blu-Ray) ή βίντεο από το YouTube στην τηλεόραση του σαλονιού σας. Με το NetGear Universal Push2TV τοποθετήστε τον μικρό πομπό σε μια θύρα USB του υπολογιστή σας και τον δέκτη σε μια κενή θύρα HDMI της τηλεόρασης και απολάυστε ποιότητα εικόνας έως και HD […]

Gear Netgear

Κάντε streaming τα αρχεία του υπολογιστή σας στην ΤV

Η Netgear παρουσίασε το EVA8000 Digital Entertainer. Μια συσκευή που συνδέεται στην τηλεόρασή μας με HDMI και αναπαράγει ενσύρματα ή ασύρματα βίντεο, μουσική και φωτογραφίες που έχουμε στον υπολογιστή μας. Με το EVA8000 μπορούμε να δημιουργήσουμε playlists με τα αρχεία του υπολογιστή, μέσα από ειδικό μενού που προβάλλεται στην τηλεόρασή μας. Το EVA8000 είναι συμβατό […]