News & views, Το mobile στοίχημα για το facebook

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο ιδρυτής και CEO του facebook Mark Zuckerberg τόνισε πως η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει αυτήν την στιγμή είναι η μεταφορά των desktop χρηστών του facebook σε χρήστες από mobile πλατφόρμες. Ο Zuckerberg ουσιαστικά μας τονίζει κάτι που θα έπρεπε όλοι να γνωρίζουμε: πως το state of mind ενός χρήστη από κινητή συσκευή είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό ενός χρήστη σε ένα desktop ή laptop και φυσικά ο Zuckerberg το βλέπει αυτό καθημερινά στην ανάλυση των εκατομμυρίων χρηστών του facebook.

Αν ο Zuckerberg το αντιμετωπίζει αυτό σαν “μεγάλη πρόκληση” φανταστείτε πως ακριβώς πρέπει να το δει ο μέσος επιχειρηματίας που θέλει να βγει σήμερα στην mobile αγορά. Η αλήθεια είναι πως στον συγκεκριμένο τομέα τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που είναι σίγουρα η εποχή του “trial and error” για όλους μας.

Βασίλης Δρόλιας, PhD, @basileios
Internet business consultant

, News & views, Το mobile στοίχημα για το facebook

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Gear Apple Mark Zuckerberg Meta

Meta Quest 3: Ο Zuckerberg εξηγεί γιατί είναι καλύτερο από το Apple Vision Pro

To Μeta Quest 3 είναι καλύτερο προϊόν από το Apple Vision Pro για τον CEO της Meta, Mark Zuckerberg, ο οποίος εξήγησε και τους λόγους.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.