On Telecoms | Υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων On SMS

, On Telecoms | Υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων On SMSΗ ΟΝ Telecoms σχεδίασε τη νέα υπηρεσία ΟΝ SMS, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να έρθουν ακόμα πιο κοντά σε φίλους και συνεργάτες εντός ή εκτός Ελλάδας στέλνοντας γραπτό μήνυμα (SMS) μέσω διαδικτύου προς άλλα κινητά τηλέφωνα.

Πιο αναλυτικά, οικιακοί και εταιρικοί συνδρομητές μπορούν τώρα μέσω της προσωπική τους σελίδας MyOn, απλά και φθηνά (€0,075 με το ΦΠΑ) να στείλουν γραπτό μήνυμα προς οποιοδήποτε κινητό. Πιο συγκεκριμένα, έχουν την δυνατότητα να χρεωθούν ανά SMS ή να πετύχουν χαμηλότερες χρεώσεις με τα πακέτα ON SMS 50 ή ΟΝ SMS 100. Η υπηρεσία χρεώνεται απευθείας στον μηνιαίο λογαριασμό.

Η υπηρεσία ON SMS προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: Δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να στείλει γραπτό μήνυμα εύκολα και γρήγορα, αφού χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, ενώ επιπλέον ο παραλήπτης βλέπει τον αριθμό κινητού τού αποστολέα και έτσι μπορεί να απαντήσει απευθείας σε αυτό. Τέλος, η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα αποστολής ενός SMS σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της On Telecoms, ανεξάρτητα του πακέτου που έχουν επιλέξει. Η αποστολή SMS προς διεθνή κινητά είναι ίση με την χρέωση 2 εθνικών SMS.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πάνας

Καλησπέρα Κώστα.

Προφανώς θα αναφέρεσαι στην Off Telecoms.
Εγώ δεν ξέρω καμιά On.

Παύλος

otenet pedia..sta8era kai grigora..2 Mps kai 250 msg to mina DOREAN !! makria apo ola ta alla..

John Karakatsanis

Σωστά, όσον αφορά στα sms η Otenet συμφέρει περισσότερο!
Ό,τι δηλαδή η Off Telecoms είναι οκ στις άλλες υπηρεσίες της και είπε τώρα να παρέχει και δυνατότητα αποστολής sms, χαχα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AMY OnTelecoms

On Telecoms FoxBox

Το Νοέμβριο του 2008 πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση του πλήρους αυτοματοποιημένου συστήματος των 2 καναλιών της Fox, το βαφτισμένο προϊόν ως FoxBox, στην πλατφόρμα της ON Telecoms στην Αθήνα. Η εγκατάσταση του συστήματος περιελάμβανε ένα απομακρυσμένης διαχείρισης, πλήρως αυτοματοποιημένο Playout 2 καναλιών των FOX Life και FOX Life +1 με δύο βασικούς server και έναν backup […]

Reviews OnTelecoms TechblogTV

techblogTV | Οι νέες υπηρεσίες On TV της On Telecoms

Η On Telecoms αλλάζει, έτσι τουλάχιστον μας υποσχέθηκαν σε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των νέων υπηρεσιών On TV που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίγλη Ζαππείου. 100.000 πελάτες έχει η On και θέλει να τους φροντίσει με νέες υπηρεσίες Video on Demand, αλληλεπιδραστικά videogames και 12 νέα κανάλια με όλα τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων του […]

Word of mouth mouth OnTelecoms

On Telecoms | Ευτράπελα με πελάτες και οutsource τεχνικούς

Η αγανάκτηση των πελατών της On Telecoms έχει φτάσει στο αμήν και με το δίκιο τους. Έχω ξαναγράψει ότι είναι απαράδεκτο με τόσα προβλήματα η On να συνεχίζει να κοροϊδεύει τον κόσμο βάζοντας διαφημίσεις σε τηλεόραση, περιοδικά και αφίσες στο δρόμο, προσελκύοντας νέους δυσαρεστημένους πελάτες. Συγκεκριμένα έχω προτείνει να σταματήσουν τις διαφημίσεις και να δώσουν […]

Telecoms OnTelecoms

ΟΝ Telecoms | Μεγάλη Εισροή Κεφαλαίων Για Νέες Επενδύσεις

Σημαντική Κεφαλαιακή ενίσχυση εξασφάλισε η ΟΝ Telecoms με σκοπό την επιτάχυνση της υλοποίησης του αναπτυξιακού της προγράμματος το 2008. Πιο συγκεκριμένα, προστίθενται στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, με καταβολή μετρητών, 10 εκατομμύρια Eυρώ από υφιστάμενους μετόχους, φθάνοντας έτσι συνολικά τα 50 εκ. Ευρώ. Επιπλέον, 35 εκ. Ευρώ θα εκταμιευθούν τις επόμενες μέρες, μετά την ολοκλήρωση […]