Opera App Store, Εφαρμογές paid και μη για όλες τις πλατφόρμες

Η Opera δημιούργησε το δικό της Application Store για όλες τις γνωστές πλατφόρμες όπως Android, BlackBerry, Symbian και Java. Το iOS απουσιάζει, αλλά κάτι τέτοιο ήταν μάλλον αναμενόμενο. Το νέο διαδικτυακό κατάστημα της Opera είναι ήδη online και προσφέρει ποικιλία εφαρμογών από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Το μεγάλο νέο όμως είναι το γεγονός πως προσφέρει εφαρμογές επί πληρωμή σε 200 χώρες του κόσμου (με χρήση πιστωτικής κάρτας), συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας! Η Opera κατάφερε ότι προσπαθεί η Google εδώ και 2-3 χρόνια, δηλαδή να προσφέρει σε όλο το κόσμο paid apps, δείχνοντας στην πραγματικότητα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ δύσκολο και ότι μάλλον κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την αδυναμία της Google να προσφέρει αυτή τη δυνατότητα μέσω του Android Market.

, Opera App Store, Εφαρμογές paid και μη για όλες τις πλατφόρμες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μπορούμε να αποκτήσουμε για τα Android κινητά μας εφαρμογές και παιχνίδια, όπως το Zenonia ή το Quick Office. Το μόνο που χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει κανείς το κατάστημα είναι να μπει στο mobilestore.opera.com, να επιλέξει ποιο λογισμικό χρησιμοποιεί και άμεσα θα εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και πιο συγκεκριμένα συσκευή και το Opera App Store θα σας παρουσιάσεις εφαρμογές για τη συσκευή και το λειτουργικό σας, ενώ το download απαιτεί μόλις τρία κλικ. Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε απ’ ευθείας στο κινητό ή το tablet είτε μέσω υπολογιστή. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να μεταφέρετε το install αρχείο της εφαρμογής στη συσκευή σας.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Άντε και τώρα με το SE Play να ανοίξουν και όλες οι paid εφαρμογές στην Ελλάδα!

Nik

Υπέροχο, πραγματικα εξαιρετικο, μου επιτρέπει να εγκαταστησω ακόμα εφαρμογές που η Google δεν μου επιτρέπει να κατεβασω. Πολύ ωραία δουλειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.

Software Opera Opera Browser

Opera 51: Επαναφέρει την υπηρεσία VPN ως εργαλείο στο Android app

Μετά από αρκετούς μήνες το VPN της Opera είναι και πάλι εδώ, πιο γρήγορο, πιο εύχρηστο, και πιο αξιόπιστο. Αυτή τη φορά είναι ενσωματωμένο στον Opera browser για Android.