Opera Neon Concept: Έτσι θα είναι οι browser του μέλλοντος;

Η Opera φαίνεται ότι σκέφτεται ήδη το μέλλον των web browser. Για αυτό τον λόγο παρουσίασε σήμερα έναν concept browser τον οποίο αποκαλεί Opera Neon, ώστε να μας δώσει μια γεύση από το μέλλον.

Όπως και ο συμβατικός browser της εταιρείας Opera, έτσι και το Neon είναι χτισμένο πάνω στην μηχανή Blink. Ωστόσο, ο Neon browser έχει γραφτεί από την αρχή ώστε να φέρει νέα κινούμενα εφέ, χωρίς να επιβραδύνει την εμπειρία χρήσης. Δίνει επίσης, νέους τρόπους στους χρήστες για να αλληλεπιδράσουν με το διαδίκτυο, όπως είναι η ικανότητα να μεταφέρετε και να σπρώξετε αντικείμενα, ή ακόμη και να σύρετε περιεχόμενο έξω από τον web browser για να το αποθηκεύσετε.

Κάποια από τα νέα features του Opera Neon δεν τα έχουμε ξαναδεί σε κάποιον άλλο browser, όπως την start page που χρησιμοποιεί το wallpaper της επιφάνειας εργασίας, μια sidebar με το δικό της video player, download manager και image gallery, καθώς και μια κάθετη μπάρα για οπτική εναλλαγή των tabs.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα έξυπνο σύστημα το οποίο διαχειρίζεται τα tabs. Αυτά που χρησιμοποιούμε συχνά θα μετακινηθούν στην κορυφή, ενώ τα λιγότερο σημαντικά θα μετακινηθούν προς τα κάτω. Τέλος, έχει μερικά ακόμη features όπως pop-out video player, snap-to-gallery, split-screen mode και άλλα.

Το Opera Neon είναι διαθέσιμο για download σε Mac και Windows μέσω του επίσημου site της εταιρείας.

Opera Neon Browser future, Opera Neon Concept: Έτσι θα είναι οι browser του μέλλοντος;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Β

οκ τον κατέβασα και νομίζω π[ως τα σπάαααει….

kostas

τι λεεεεεεεεεεεες τωρα???????? πωωωω απιστευτοοοος,και εγω τον κατεβασα δεν υπαρχει πραγματικα

KnightRider

Toυλάχιστον βλέπουμε κάτι επιτέλους πραγματικό νέο και σαν μερικές γνωστές εταιρίες να μας παρουσιάζουν δήθεν καινούργιες λειτουργίες και καινοτομίες τις οποίες υπάρχουν εδώ και ~2 χρόνια.

KnightRider

****edit και όχι σαν μερικές γνωστές εταιρίες – βάλτε edit !!!

Γιώργος

Πολύ ωραίος!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Opera Browser TikTok

To Opera προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο TikTok

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία TikTok στην πλαϊνή γραμμή της αρχικής σελίδας για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Internet Instagram Opera

Η νέα έκδοση του browser Opera έχει το Instagram ενσωματωμένο

Ο Opera 68 έχει πλέον το Instagram ενσωματωμένο στη sidebar για να έχεις άμεση πρόσβαση στο Instagram και να ανταλλάσεις μηνύματα με τους followers σου.

Software E3 2019 Opera

Opera GX: Gaming browser απελευθερώνει πόρους συστήματος όταν ανοίξουμε παιχνίδι [E3 2019]

Οι περισσότεροι gamers κλείνουν τον browser λίγο πριν ξεκινήσουν να παίζουν, για αυτό η Opera δημιούργησε τον πρώτο gaming browser του κόσμου.

Software Opera Opera Browser

Opera Reborn 3: Έχει ενσωματωμένο cryptowallet, απεριόριστο δωρεάν VPN και Web 3 Explorer

Ο Opera αναγεννιέται και αποκτά περισσότερη ευελιξία, προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την πλοήγηση, και γενικότερα προετοιμάζεται για το μέλλον του διαδικτύου που ακούει στο όνομα Web 3.