OTE, Έκπτωση 2,5 ευρώ για την εξόφληση λογαριασμών online

Έκπτωση 2,5 ευρώ στον λογαριασμό προσφέρει πιλοτικά ο ΟΤΕ στους πελάτες του αρκεί να εξοφλούν το λογαριασμό τους on-line. Κάθε φορά που εξοφλείτε τον τηλεφωνικό σας λογαριασμό στο oteshop.gr με χρήση πιστωτικής κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια (VeriSign Secured) ο ΟΤΕ σας επιβραβεύει με 2,5 ευρώ έκπτωση, που θα εμφανίζεται στον αμέσως επόμενο λογαριασμό.

, OTE, Έκπτωση 2,5 ευρώ για την εξόφληση λογαριασμών online

Η “Ηλεκτρονική Πληρωμή” διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr. Προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στην πληρωμή του λογαριασμού και εμφανίζει το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό του, εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured), εισάγοντας απλώς τον Κωδικό Λογαριασμού που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει.

Η παραπάνω δυνατότητα προστέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία “My e-Bill”, η οποία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η εγγραφή στην υπηρεσία πραγματοποιείται δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα OTESHOP, όπου ο πελάτης παραλαμβάνει τον προσωπικό κωδικό του, αποκτώντας τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του λογαριασμού του. Μπορεί δηλαδή να έχει πρόσβαση σε δωρεάν πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού του λογαριασμού και στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis Bouras

Τι άλλο θα κάνουν για να προσελκύσουν κόσμο?

Ποιο πολύ θα ήθελα από τον ΟΤΕ να προσφέρει πιο οικονομικά πακέτα ή έστω κάτι να κάνει με το πάγιο!

Αλεξανδρος

μα δεν γινεται για τον οτε αλλα χαρη στις τραπεζες με τις πιστωτικες να παιρνουν τοκους

Nektarios

Πιστωτική !!!Ρε ειναι τρελοι η ανθρωποι !!Επειδη πανε κατα διαολου θελουν εξτρα μιζα απο εμας μεσω των τραπεζων !Ε δεν ειστε καλα !!30 χρονια δανειο θα εχει η ελλαδα και εσεις πιστωτική !!Χα χα χα χα ας γελασω ιλεκτρονικα , δε σφαξανε

Μάνος

Πω πω,ένα ολόκληρο πακέτο μαστίχες δώρο?
Αυτή κ αν είναι έκπτωση,μασ σκλαβώνεις ΟΤΕ με τη γεναιοδωρία σου

Μάνος

2,5 € δεν είναι και λίγο. Αν πληρώνης την κάρτα όπως και τον λογαριασμό, κανονικά, δεν έχει τόκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.