Conn-X, Ξεκίνησε η δωρεάν αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL

O ΟΤΕ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε – η πέμπτη τα τελευταία χρόνια – αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL πανελλαδικά, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση για όλους τους συνδρομητές. Συγκεκριμένα, με το πέρας των αναβαθμίσεων οι πελάτες στα 8 Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps, ενώ όσοι έχουν 2 Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload στα 512 Kbps. Εσείς που έχετε Conn-X, αναθαθμίστηκε η ταχύτητά σας;

Όσοι διαθέτουν ταχύτητα έως 24Mbps, ήδη χρεώνονται με χαμηλότερες τιμές και συγκεκριμένα με το τιμολόγιο που ίσχυε μέχρι τώρα για τα 8 Μbps, δηλ. 22,88 ευρώ/ μήνα, φθηνότερα κατά 5,5 ευρώ.

Πλέον, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες είναι οι εξής: 2 Mbps/ 512 Κbps, έως 24 Mbps/ 1 Mbps.

Οι αναβαθμίσεις αφορούν όλους τους πελάτες, νέους και υφιστάμενους, λιανικής και χονδρικής, οικιακούς και επιχειρησιακούς. Οι υφιστάμενοι πελάτες πανελλαδικά θα αναβαθμιστούν σταδιακά, μέσα στους επόμενους μήνες, στις παραπάνω ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται καμία ενέργεια από την πλευρά τους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fantasio

.
1.74/0.21…ping 26 ms

με 2αρα στο Κιάτο

(μέτρηση μέσω speedtest.net)

.

Pablo
Anub1s

Θα αναβαθμιστούν και της ΟΤΕΝΕΤ?
Έχω φοιτητικό στα 8 και δεν θα με χαλούσε να γινόταν 24 ή να έπεφτε η τιμή του.

Κώστας Βλαχάκης

Ναι κανονικα. Ολες οι γραμμες ADSL του ΟΤΕ 😉

George

paidia eixa gramh 8mbps foitiko kai molis eixa ena disconnect kai twra blepw sto router grafei Data Rate: 9910 ..kati egine h mou fenete? 😀

George

Ενα φιλαρακι μου ειχε και αυτος connx 8 απλα οχι φοιτητικο.. και μενει 100 μετρα πιο κατω αυτος πιανει 17 mbps και εγω μονο 9 mbps .. τι παιζει? :-/

Κώστας Βλαχάκης

Αυτο τωρα ειναι μεγαλη κουβεντα. Τραβαει γραμμη απο αλλο καφαο. Δεν υπαρχει απαντηση σε αυτο. Εχει την ιδια συνδεση με σενα; Δεν βρισκεις ακρη!

Staf

Aναλογα στην αποσταση και στο ποσους χρηστες εχει μεσα το DSLAM.
O OTE βρισκει τροπους και βαζει παραπανω απο 1 χρηστες σε μια γραμμη..Εκει οφειλεται..
George ειναι θεμα τυχης..

George

α μαλιστα πολυ ωραια… xD εχουμε την ιδια συνδεση ναι, απλα εγω εχω φοιτητικο και αυτος κανονικα.. δλδ αν θα εβαζα πχ αργοτερα forthnet υπαρχει περιπτωση να πιανω περαπανω?

giannis

@George ποτέ δεν ξέρεις με αυτά.Το αποτέλεσμα δεν μπορείς να το γνωρίζεις με τίποτα απο πρίν.Ότι σου κάτσει.Τώρα τί να σου πω.Θα ήταν πιό δίκαιο να πληρώνεις αυτό που τελικά παίρνεις και όχι αυτό που υποτίθεται ότι θα έπαιρνες.Πάντως βλέπω ότι λες οτι πιάνεις 9.Δεν νομίζω πως θα έπρεπε να σε χαλάει.Έχω ακούσει πολύ-πολύ-πολύ χειρότερα.Και για 2 ακόμα.Το 9 ούτως ή άλλως είναι μιά χαρά γρήγορα.Ανοίγεις όσες καρτέλες θές-youtube -κατεβάζεις συγχρόνως-δηλαδή γενικά δεν έχεις καθόλου αίσθηση καθυστέρησης

Κώστας Βλαχάκης

Nαι ρε παιδιά και εγώ με 8 download και 1 upload είμαι στην On Telecoms και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εμπειρία με το ίντερνετ.

Panos

Παιδιά εγώ έχω conn-x double play. Με 8mbps και απεριόριστα δωρεάν προς σταθερά. Να υποθέσω ισχύει και για μένα η προσφορά έτσι;

Spiros

Εγώ που έχω 8mbps Conn-X τίποτα μέχρι στιγμής τα ίδια. 900kbps download maximum και 40 upload maximum…

vaggoz

Και ‘γώ με 8αρι φοιτητικό και ακόμα τίποτα

vaggoz

σήμερα σχεδόν διπλασιάστηκαν τα mbps μου στο download και τριπλασιάστηκαν τα mbps για upload…
από 7 πήγα στα 13 και από 0,3 στα 0.85

kyriakos

Εγώ πάλι είχα κάνει σύνδεση 8 mbps και από speedtest.net μου έβγαινε πάντα στα 6.90-7.00 mbps..και τώρα με την αναβάθμιση είμαι στα 15-16 και δεν μπορώ να πώ είναι μια χαρά και δωρεάν (η αναβάθμιση) αλλά γιατί να μην πιάνω κι εγώ κοντά στα 24;;και στην ΟΤΕ μου λένε ότι η περιοχή μου βγάζει εώς 24…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.