OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι

Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω σημείων Wi-Fi (Wi=Fi hotspots) και έξω από το σπίτι τους, δίνει ο ΟΤΕ αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων OTE Double Play με τη νέα υπηρεσία “ΟΤΕ My WiFi, σε συνεργασία με το παγκόσμιο WiFi δίκτυο της Fon. Το OTE My WiFi είναι ένα ασύρματο δίκτυο το οποίο δημιουργείται και επεκτείνεται από τους ίδιους τους χρήστες της κοινότητας.

Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα για δωρεάν WiFi πρόσβαση στο Internet σε περισσότερα από 12 εκατ. σημεία σε όλο τον κόσμο. Έτσι, με το OTE My WiFi μπορεί κανείς να συνδεθεί στο internet δωρεάν μέσα από το Smartphone, το tablet ή το laptop του, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το ote.gr/mywifi.

OTE My WiFi, OTE My WiFi, Δωρεάν Internet και έξω από το σπίτι

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
360kias

Μονο τα smartphones και τα tablet σας ενδιαφερουν εδω μεσα???

Billys

Εδω μας πουλανε 24αρα και μετα βιας πιανουμε 14 και μας ζητανε να δωσουμε? ας κανουν το 24 να πιανει 24 κτλ και το βλεπουμε…

Makis

@ Billys

Αυτό ξανά πες το….

Panos7GR

@billys: Απ όσο ξέρω σχετικά με αυτό, η ταχύτητα που θα δεσμεύει στη γραμμή θα ειναι 1Mbps και θα μπορούν να συνδεθούν εώς 2 άτομα ταυτόχρονα (απο 512kbps ο καθένας).
Το μείζον ζήτημα, όμως, είναι εγώ που θα δώσω Internet, πόσο ασφαλείς θα είμαι… Επίσης αν η IP που θα παίρνει ο άλλος θα είναι ίδια με την δικιά μου. Μην θέλοντας να βοηθήσουμε, βρεθούμε και σε κανένα κελί.

Αν και δεν μένω σε κεντρικό μέρος (κάποια πλατεία, κέντρο πόλεως), το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω! Παραπονιόμαστε όλοι ότι δεν είμαστε και Αγγλία, να έχουμε WiFi παντού, ιδού η ευκαιρία. Όλοι μαζί μπορούμε!! Ας κανουμε κάτι ομαδικό εμείς οι Ελληναράδες, μην περιμένουμε πάντα απ τον άλλο….

panos kostagiannis

τζαμπα λεφτα αφου ο σαμαρας υποσχεθηκε δωρεαν wifi ως το τελος του χρονου,μην τρελαίνεστε ο προεδρος μας εχει καλυμενους

jim

αυτό που δεν έχετε καταλάβει (και εγώ στην αρχή δεν τον πίστεψα, ούτε και τώρα είμαι 100%) είναι οτι ο Σαμάρας δεν θα δώσει λεφτά για το wi-fi αλλά θα βγάλει, εεεε συγνώμη θα πάρει ήθελα να πω και απο πίσω βρίσκετε η Ευρωπαϊκή ένωση κλπ κλπ
Αν γουστάρετε και ιστορίες συνωμοσίας απο πίσω είναι η google (και άλλες παρομιες εταιρίες) που βάλθηκαν να βάλουν ιντερνετ σε ολο τον κόσμο, ακόμα και σε τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν νερό να πιουν, άλλωστε ο πρόεδρος τις google ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα και τα ειπε με τον Αντονακι. Θα μου πείτε μαλακίες λες, θέλουν να μας κάνουν πειραματόζωα ή μήπως τα κέρδη απο τις διαφημίσεις τις google είναι τόσα πολλά ώστε ευχαρίστως θα μας έδινε όλους τζάμπα ιντερνετ μια μέρα και τζάμπα τηλεφωνία (το έχει δηλώσει στο παρελθόν αυτό η google), τι σχέση έχουν αυτά με τον ΟΤΕ και το άρθρο; Δεν ξέρω τροφή για σκέψη…..

kostas

πιστεύω ότι είναι από τα πιο περιττά πράγματα που κάνει ο οτε γιατί στα περισσότερα σημεία της πόλης μπορείς να βρεις ένα ανοικτό ίντερνετ είτε από κάποιο μαγαζί είτε από σπίτι ή ακόμα τα δημοτικά hotspot αν υπολογίσεις και την αύξηση της ακτινοβολίας των ρούτερ τότε είναι περιττό, ασε που όπως γραφτικέ και παραπάνω θα μας συνδέσει ο Αντωνάκης

Μιχαλης

@Billys

Ποια 14??? Ούτε 4 δεν πιάνω με το 24!!! Άσε που ορισμένες στιγμές δεν φορτώνει ούτε βίντεο!!!

Γιάννης

Η καχυποψία και η έλλειψη εμπιστοσύνης για κάθε νέο , μας οδηγεί σε σκέψεις και ενέργειες αποτρεπτικές στο να αποδεχθούμε τις όποιες νέες τεχνολογικές επιτεύξεις .
Εν μέρει η επιφυλακτικά μας αυτή είναι προϊόν του DNA μας που μας κάνει δύσπιστους και επιφυλακτικούς , όμως από την άλλη πλευρά η βεβαιότητα μας ότι έχουμε γνώμη και γνώση για κάθε επιστητό μας οδηγεί πολλές φορές σε λανθασμένες σκέψεις και απόψεις .
Στις ημέρες μας η τεχνολογία κάνει άλματα και πολλές φορές και αυτοί ακόμα οι επαΐοντες αδυνατούν να την παρακολουθήσουν , πολύ περισσότερο οι λοιποί οι μη έχοντες το ανάλογο επίπεδο γνώσης και μόρφωσης .
Καλό θα είναι εμείς οι κοινοί θνητοί να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της τεχνολογικής προόδου και μετά να αποφαινόμαστε και να σχολιάζουμε περί αυτής ελαφρά τη καρδία .

Φρειδερίκος

Πήρα πάλι το φυλλάδιο για το Fon με το λογαριασμό του ΟΤΕ και μ’ενδιαφέρει να συμμεστάσχω γιατί κάνω πολλά ταξίδια στο εξωτερικό όπου το WiFi στοιχίζει αρκετά (και ο Αντόνης δεν πιάνει!).

‘Εχει κανένας πραγματική εμπειρία με το Fon του ΟΤΕ; Καλή ή κακή εμπειρία;

Anonymous

Και φυσικα ο Οτε πουλαει το κομματι της συνδεσης ΣΟΥ που δεχεσαι να μοιραστεις σε ΜΗ μελη της on-line κοινοτητας….. απο την μυγα ξυγκι κοινως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.