ΟΤΕ Satellite Internet, Νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου

Γρήγορο Internet ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες ή δύσβατες περιοχές με ταχύτητες download έως 22 Mbps και upload έως 6 Mbps, παρέχει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ με τη νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου, OTE Satellite Internet σε συνεργασία με την Eutelsat. Ιδανική λύση για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικού Internet (μέσω σταθερής ή κινητής σύνδεσης) στην περιοχή τους.

Η χρήση της υπηρεσίας δεν προϋποθέτει σταθερή τηλεφωνική γραμμή και ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem) διατίθεται δωρεάν (για περιορισμένο χρονικό διάστημα – η εγκατάσταση του εξοπλισμού πραγματοποιείται από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE).

Τιμές προγραμμάτων OTE Satellite Internet:
OTE Satellite Internet 10: 29,90 ευρώ/ μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 10GB
OTE Satellite Internet 25: 39,90 ευρώ/ μήνα, με μέγιστο μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 25GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.
OTE Satellite Internet 100: 79,90 ευρώ/ μήνα, με μηνιαίο όγκο διακίνησης δεδομένων 100GB και ελεύθερη πρόσβαση χωρίς ογκομέτρηση από 00:00-06:00.

Οι τιμές αφορούν συνδέσεις 24μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Σε περίπτωση διακοπής πριν τους 24 μήνες, χρεώνεται τέλος αποδέσμευσης 250 ευρώ. Εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης 99,00 ευρώ.

Οποιοδήποτε από τα προγράμματα OTE Satellite Internet μπορεί να συνδυαστεί, και με την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου. Χρησιμοποιώντας μόνο την κεραία του ΟΤΕ Satellite Internet οι πελάτες του ΟΤΕ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, σε περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, με 21,90€/ μήνα για το Full Pack του OTE TV. Διαθέσιμα επιπλέον τα πακέτα Family Pack (14,90€/ μήνα), Cinema Pack (17,90€/ μήνα) & Sports Pack (19,90€/ μήνα). Οι τιμές αφορούν συνδέσεις 12μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Σε περίπτωση διακοπής πριν τους 12 μήνες, o πελάτης χρεώνεται τα τέλη που προβλέπονται στον τιμοκατάλογο του OTE.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.ote.gr/Satellite_Internet

ΟΤΕ Satellite Internet, ΟΤΕ Satellite Internet, Νέα υπηρεσία ευρυζωνικού Internet μέσω Δορυφόρου

Δ.Τ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Μπράβο στον ΟΤΕ την μοναδική εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που κάνει επενδύσεις! Όλοι οι άλλοι ας πουλήσουν αέρα και παχιά λόγια. VDSL καμπίνες στην γειτονιά μας και γρήγορο internet σε δυσπρόσιτες περιοχές!

theo

@Costas τι επένδυσεις ακριβώς? αντι να βάλει ίντερνετ απο καλώδιο που είναι σταθερό χωρις Lag και απεριόριστο διαλέγει το γρήγορο κέρδος με το δορυφορικό και τα πακέτα ανα GB. όλοι οι ίδιοι είναι στο βωμό του κέρδους

arg

Γνωρίζω ακόμη κεντρικά σημεία που δέν έχει φτάσει το ADSL και ο κόσμος πεδέυετε με τα στικάκια on the go με τρελές χρεώσεις.

Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν άντε έστω και δορυφορικά το ίντερνετ εφόσον δέν μπορούν καλωδιακά με το ίδιο με το κόστος όσο και το καλωδιακό στον κόσμο.

ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Costas

@theo καμπίνα απέναντι από το σπίτι μου και εκεί που έπιανα 7 τώρα είμαι καρφωμένος στα 50mbps. Αυτό για μένα είναι επένδυση!

Vasilis

Ο ΟΤΕ ο μοναδικός πάροχος που τα τελευταία χρόνια της κρίσης κάνει επενδύσεις. Για τον αγαπητό πιο πάνω που αναφέρει τον βωμό του κέρδους ας απαιτήσει από άλλο πάροχο να του φέρει καλώδιο στο σπίτι του αφου πρώτα πληροφορηθεί τα πανελλαδικά ποσοστά κάλυψης σε adsl/vdsl πόρτες . Η υπηρεσία έρχεται φυσικά για να καλύψει τα σημεία όπου δεν φθάνει καλώδιο η δεν συμφέρει οικονομικά να φθάσει. Για κάποιους και αυτό είναι κακό… Πραγματικά πολλές φορές αναρωτιέμαι πως έφθασε αυτή η χώρα σε αυτή την κατάσταση σήμερα, όταν όμως διαβάζω σχόλια κατοίκων της σε διαφορά θέματα καταλαβαίνω γιατί.

Eaglos

Δορυφορικό internet…. Επιστροφή στο 1990; 😛

Andreas443

Ποιον ΟΤΕ που στο Kαματερό είμαστε με φερεσυχνες γραμμές και με internet στα 2.Και πάνω στην αριδαία μου έχει VDSL να πάω να μείνω δηλαδή σε κάνα χωριο??

Κωστας

Μπράβο στον ΟΤΕ που το θυμήθηκε μετά από τόσα χρόνια. Η Forthnet έχει χρόνια που προσφέρει αυτή την δυνατότητα, και απεριόριστη κίνηση με 30 Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.