ΟΤΕ, Νέα εποχή τεχνικής εξυπηρέτησης

Αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, μείωση της γραφειοκρατίας και αναβάθμιση της εμπειρίας της τεχνικής εξυπηρέτησης είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της εισαγωγής ενός ολοκληρωμένου προγράμματος λειτουργικού εκσυγχρονισμού των εργασιών πεδίου που υλοποιούν οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Ένα σύνολο νέων συστημάτων, διαδικασιών και εργαλείων αλλάζει σταδιακά τις τεχνικές λειτουργίες πεδίου.

Οι τεχνικοί είναι πλέον εφοδιασμένοι με φορητές συσκευές (netbooks) στις οποίες προβάλλονται αυτόματα οι εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν, τις οποίες και διαχειρίζονται μέσω αυτών, αντί της χρήσης εντύπων. Έτσι, προσδίδεται ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην εργασία, ενώ εξοικονομούνται και 1,1 τόνοι χαρτιού κάθε μήνα.

Το νέο σύστημα βοηθάει στον προγραμματισμό των εργασιών, δίνει νέες δυνατότητες επικοινωνίας, μετρήσεων και δοκιμών και επιτρέπει την εύκολη, αυτόματη συλλογή πληροφορίας από τους τεχνικούς, μειώνοντας το χρόνο μετάβασης.

Πλέον, οι πελάτες που παραγγέλνουν νέες συνδέσεις τηλεφωνίας, ADSL, VDSL, και κάνουν μεταφορά ή μετατροπή της σύνδεσής τους, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την αποδοχή των σχετικών όρων, υπογράφουν στο ειδικό πεδίο στην οθόνη αφής του netbook και η υπογραφή τους αρχειοθετείται ηλεκτρονικά, προσδίδοντας ασφάλεια και ταχύτητα στη διαδικασία.

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά: 2.330 τεχνικοί του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνουν καθημερινά 16.000 εργασίες και πραγματοποιούν πάνω από 4.000 ραντεβού με πελάτες. Ήδη, οι πελάτες που έχουν εξυπηρετηθεί με το νέο τρόπο υλοποίησης αιτημάτων αναφέρονται με θετικά σχόλια στη διαδικασία ενώ οι πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας δεν έδειξαν να έχουν δυσκολίες, αντίθετα ενθουσιάζονται από την ευκολία χρήσης της ηλεκτρονικής υπογραφής.

, ΟΤΕ, Νέα εποχή τεχνικής εξυπηρέτησης

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
euaggelos71

Τωρα που ερχετε το τελος του κοσμου αλλαζει ο ΟΤΕ; κριμμα κωστα που δε θα προλαβουμε να απολαυσουμε τη νεα εποχη υπηρεσιων του ΟΤΕ χαχαχαχαχα, αμα γραψω τι απαντηση πηρα οταν πηγα να κανω συνδεση connx περυσι τετοια εποχη θα γελαμε καμμια βδομαδα εδω μεσα. 🙂

MANOS

Ο ΟΤΕ μάς ενώνει!!!
https://www.youtube.com/watch?v=kyvn9r25tD0

Βασίλειος

Εγω προσωπικά προσπαθούσα να βάλω νετ στη Θεσσαλονίκη επι 3 χρόνια και δεν μπορούσα γιατί δεν είχαν πόρτες στη οπτική ίνα! Μετά απο 10άδες επισκέψεις μου στη πλατεία Δημοκρατίας και προσπαθώντας να δω μήπως άνοιξε καμιά ριμαδιασμένη παντζουρόπορτα, μου λέέι ο τεχνικός! Για να ρίξουμε μία ματιά και στον χαλκό! Α, είχα απο πάντα και έχω 5-6 διαθέσιμες, θέλεις να σε βάλω εκεί?? Όχι ρε βλάκα, θέλω να περιμένω μια ζωή για 1Μbps.

euaggelos71

Βασιλη πηγα περυσι να βαλω ιντερνετ και αφου ετοιμασαν τα χαρτια μεχρι και φορολογικη ενημερωτητα μου βγαλανε, λεω ωραια ποτε να περιμενω τους τεχνικους; και μου λενε δεν εχουμε διαθεσιμες γραμμες και ο χρονος αναμονης ειναι αοριστος!!! Πηγα την αλλη ημερα κοστουμαρισμενος και εξεφρασα την εντονη δυσφορια μου ζητωντας να δω τον προισταμενο, τσιμπησανε μαλλον οτι ειμαι καποιοςπου εχω ακρες και αμμεσα εξυπηρετηθηκα τωρα οσο για την ποιοτητα του δικτυου αστα να πανε χαχαχαχα.

Γιωργος

Εβαλα Internet απο ΟΤΕ πριν μερικες μερες.
Εχω να πω πως η συνδεση ADSL πραγματοποιηθηκε σε λιγοτερο απο 8 ωρες!
Αν και συναντησα ενα προβληματακι με το modem (δεν επερνε IP), δηλωσα το προβλημα
στο 13888 και μεσα στην μερα το ειχαν φτιαξει. Μετα με πηραν τηλεφωνο και με ρωτουσαν
αν ημουν ικανοποιημενος απο την εξυπηρετηση και τα σχετικα.

Πραγματι η ιδιωτικοποιηση του OTE απεδωσε.

χχχχχ

Οσοι εχουν παραπονα για τον οτε σε θεματα εξυπηρετισης εχουν δικιο! Εδω και ενα μηνα τωρα πανό από 30 νηκοκιρια δεν εχουν σταθερό τηλ. Στην συμη ,Και είναι ακόμα στο περιμενε, σε λίγες ημέρες θα τους έρθει και ο λογαριασμος του 2μηνου. Και πολλά αλά παραδείγματα.

Κωστας

Ωραία με τους δικούς του πελάτες, ααφού του ανήκει και το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο. Με τους εναλλακτικούς παρόχους που τους δίνει 18 εργάσιμες για μία μεταφορά γραμμής θα κάνει κάτι; Γιατι καλά όλα, αλλά τι να το κάνω όταν ανήκω σε εναλλακτικό πάροχο και ο πάροχος αυτός εξαρτάται από το συνεργείο του ΟΤΕ;

xaxa

χαχχαχαχαχαχαχα! Το ακούσαμε κι αυτό. Εξυπηρέτηση από τον πΟΤΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.