OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.

Στη συνέχεια θα διατεθεί σταδιακά για το σύνολο της συνδρομητικής βάσης του ΟΤΕ TV, μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές. Έτσι, οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν αγαπημένα τους προγράμματα:

• Στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση, και από την OTE TV GO συσκευή τους μέσω Wi-Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση ΟΤΕ (ADSL, VDSL)
• Eκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4G της COSMOTE ή από οποιοδήποτε δίκτυο Wi-Fi, αν έχουν σύνδεση COSMOTE

Με το OTE TV GO, οι συνδρομητές OTE TV Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν να απολαμβάνουν:
• Το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV από το μπουκέτο καναλιών που διαθέτουν1, που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (OTE CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, FOX Life), ντοκιμαντέρ (National Geographic Channel), παιδικά (Disney Channel, Disney Junior) και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα κανάλια του OTE TV.
• Την υπηρεσία OTE Replay TV, με δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης.
• Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, για να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Το ΟΤΕ TV GΟ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δημιουργήσουν λίστα αγαπημένων καναλιών, να ορίσουν υπενθυμίσεις, να ενημερωθούν για νέα και διαγωνισμούς του ΟΤΕ TV και να δουν το πρόγραμμα όλων των καναλιών. Η εφαρμογή του OTE TV GO μπορεί να αξιοποιηθεί και ως οδηγός προγράμματος (EPG) για τις υπηρεσίες OTE TV και OTE TV GO.

Για να αποκτήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές ΟΤΕ TV θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) ή/και κινητό COSMOTE.

Η εφαρμογή (application) είναι διαθέσιμη μέσα από το App Store και το Google Play Store (ανάλογα με τον τύπο της συσκευής υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablets & κινητά). Οι συνδρομητές θα πρέπει να ελέγξουν ότι η συσκευή τους πληροί τις προδιαγραφές για τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Για να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απευθύνονται στο 13888, στα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ ή στο www.ote.gr (μέσω ΜΥ ΟΤΕ).

OTE TV GO: Νέα υπηρεσία για το smartphone και το tablet, OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

σε λαπτοπ οχι?βλακεια!

Nikos

Θα πρέπει να είσαι συνδρομητής ΟΤΕ (σταθερής ή κινητής) για την αποκτήσεις. Fail η υπηρεσία σε αντίθεση με τη NOVA.

ΑντώνηςΤ

Για την ώρα είναι μόνο σε κινητό/tablet και μάλιστα είτε από ADSL OTE ή συσκευή με Cosmote σύνδεση και άλλο δίκτυο Wi-Fi. Ο λόγος είναι θέμα κλειδώματος/ελέγχου της υπηρεσίας μόνο σε συνδρομητές της.

Αργότερα λένε ότι θα το αλλάξουν αυτό και θα μπαίνεις από οποιοδήποτε δίκτυο και συσκευή. Φυσικά θα προσθέσουν υπηρεσία και για να μπαίνεις από Laptop.

Από λίγο που την δοκίμασα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Βέβαια στα Ζωντανά έχει ένα θέμα που λόγο τεχνολογίας (buffering) έχει καθυστέρηση 30’’ σε σχέση με τον δορυφόρο. Αλλά από το ολότελα καλό είναι και αυτό…

Γενικά η εφαρμογή είναι αρκετά εύχρηστη, αν και θέλει λίγο ακόμα βελτίωση. Όταν όμως τη μάθεις δεν σε προβληματίζει καθόλου.

Πολύ θετικό είναι το ότι λειτουργεί σαν PVR βλέποντας το πρόγραμμα 48ωρων. Αν και προσωπικά έχω συσκευή με δυνατότητες εγγραφής κάθε τέτοια υπηρεσία είναι καλή για όλους.

Είναι μια καλή κίνηση και αυτή όπως και της Nova. Ελπίζω να μην σκεφτούν αργότερα να την κάνουν με χρέωση. Είναι καλό να υπάρχει σε μια εναλλακτική περίπτωση που θέλουμε να δούμε κάτι αλλά είμαστε μακριά από την συσκευή μας.

vaggelas

Εγω που εχω μονο ote tv μεσω δορυφορου χωρις συνδεση οτε η cosmote τηλεφωνο θα μπορω αργότερα να βλεπω;Ευχαριστω…

ΑντώνηςΤ

Δυστυχώς για την ώρα όχι ;(, αργότερα είπαν ότι θα το κάνουν. Τώρα είναι πιλοτική η λειτουργία, οπότε υπομονή.

Γιώργος

Σε ipad που έχει η μισή Ελλάδα δεν παίζει
λόγω του οτι δεν στέλνει sms
Απαράδεκτη η όλη πολιτική του go με τις
τόσες προυποθέσεις.
Άσε που σε μερικά προγράμματα τρως ΑΚΥΡΟ λόγω δικαιωμάτων.

ΑτνώνηςΤ

Θα κάνω πραγματικά τον συνήγορο του διάβολου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι η κριτική όταν ΣΑΣ ΛΕΝΕ ότι είναι ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Όταν βγει το τελικό προϊόν, τότε αν παραμείνει έτσι και εγώ θα το βρίζω… αλλά βγάζετε συμπεράσματα σε πιλοτικό στάδιο που θέλουν να περιορίσουν τους χρήστες για να δουν τεχνικά θέματα.

Όσο για τα δικαιώματα, αν και δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, δεν το πρόσεξα. Αν έχουν όμως νομικό θέμα τότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Εκτός και αν εννοείς ότι τρως άκυρο στο VideoOnDemand (ενοικίαση) και σε αυτά που δεν έχεις πρόσβαση στο πακέτο σου.

ΑντώνηςΤ

Θα κάνω πραγματικά τον συνήγορο του διάβολου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι η κριτική όταν ΣΑΣ ΛΕΝΕ ότι είναι ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

Όταν βγει το τελικό προϊόν, τότε αν παραμείνει έτσι και εγώ θα το βρίζω… αλλά βγάζετε συμπεράσματα σε πιλοτικό στάδιο που θέλουν να περιορίσουν τους χρήστες για να δουν τεχνικά θέματα.

Όσο για τα δικαιώματα, αν και δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, δεν το πρόσεξα. Αν έχουν όμως νομικό θέμα τότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι.

Εκτός και αν εννοείς ότι τρως άκυρο στο VideoOnDemand (ενοικίαση) και σε αυτά που δεν έχεις πρόσβαση στο πακέτο σου.

To iPad πράγματι είναι ένα θέμα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και όλες οι άλλες περιπτώσεις που στην πιλοτική λειτουργία δεν καλύπτονται.

Kostas

Προσφατα εγκατεστησα την εφαρμογη στο κινητο Lenovo Vibe X2 – EU , δυστυχως καθε φορα που επιλεγω καναλι με πεταει εκτος. Επειτα απο 3 εβδομαδες ψαξιματος με την τεχνικη υποστηριξη του ΟΤΕ κατεληξαν οτι το προβλημα ειναι στον επεξεργαστη του κινητου Μediatek . Δεν θα πω περισσοτερα για να μην κουρασω , αλλωστε ειναι αρκετα καλλυμενοι με την “Πιλοτικη Λειτουργια ” , απλα να τονισω πως σε συσκευη 2010 ( iphone 4 ) βαση των προυποθεσεων δεν εχει προβλημα …..

thanoik34

Για τα WP δεν υπάρχει η εφαρμογή;

John

@thanoik34
Η μόνη λύση για να δεις είναι να αλλάξεις κινητό και να πας σε πιο δημοφιλές λειτουργικό (Android , IOS).

Leonidas

πολύ καλή εφαρμογή… αλλά μου δουλεύει μόνο στο σπίτι που έχω vdsl δοκίμασα σε άλλα ρουτερ μου λέει στείλε ένα δωρεάν SMS για ενεργοποίηση αλλά τίποτα…

thanoik34

@John είχα τόσα χρόνια Android με τα τελευταία nexus 4 και nexus 5 μέχρι που πήρα το Lumia 535 και ησύχασα,έχει η κοπέλα μου το nexus 4 και ήταν όλα μια χαρά μέχρι που πήρε την lollipop 🍭,και κάθε τρείς και λίγο θέλει να το πετάξει στον τοίχο με τα bugs που έφερε,άσε τα είδαμε και τα Android.

giannis mpotsis

ποτε θα ενεργοποιηθει το otetv go στο λαπτοπ?
ποτε θα μπορουμε να κατεβασουμε την εφαρμογη?

Βασίλης Σπυρόπουλος

Εχω επιχειρίση πολές φορές να ενταχθώ στο TV GO εάν μπορείτε τηλεφωνήστε μου εχω ηδη νέο υπολογιστή.Ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.