Νέα υπηρεσία χαρτών στο otenet.gr

Γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους, αλλά και χρηστικές οδηγίες για διαδρομές εντός Αττικής, προσφέρει η υπηρεσία χαρτών (telenavis) του OTEnet. Μέσα από ένα εύχρηστο μενού, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τη διεύθυνση που θα επιλέξουν, τη διαδρομή μεταξύ δύο επιλεγμένων σημείων, να ενημερωθούν για τα σημεία ενδιαφέροντος μιας περιοχής (δημόσιες υπηρεσίες, χώρους ψυχαγωγίας, τράπεζες, κα.), καθώς και να πληροφορηθούν για την κίνηση στους δρόμους.

, Νέα υπηρεσία χαρτών στο otenet.gr

Συγκεκριμένα, με ένα κλικ στο https://www.otenet.gr/otenet/info/maps/, οι επισκέπτες μπορούν:
– Να πληροφορηθούν για την κίνηση: στον χάρτη εμφανίζεται η κυκλοφοριακή κατάσταση στις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες του νομού Αττικής, καθώς και τα τρέχοντα κυκλοφοριακά συμβάντα, με ανανέωση κάθε 5 λεπτά. Επίσης, επιλέγοντας συγκεκριμένο οδικό άξονα, ο επισκέπτης ενημερώνεται λεπτομερέστερα για την κυκλοφοριακή κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο.
– Να βρουν τη διεύθυνση που ψάχνουν: Αναγράφοντάς τη διεύθυνση στο ενδεδειγμένο πλαίσιο, ο επισκέπτης οδηγείται άμεσα στη συγκεκριμένη οδό, καθώς και τη γύρω περιοχή.
– Να βρουν τη διαδρομή μεταξύ δύο επιλεγμένων σημείων, πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις εκκίνησης και προορισμού. Μια ευδιάκριτη γραμμή στο χάρτη, η οποία προσδιορίζει τη διαδρομή, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες κάτω από το πλαίσιο αναγραφής των διευθύνσεων προέλευσης και προορισμού, πληροφορούν τον επισκέπτη για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσει, την απόσταση που θα διανύσει, καθώς και το χρόνο που θα χρειαστεί για να φτάσει στον προορισμό του.
– Να ενημερωθούν για τα σημεία ενδιαφέροντος μιας περιοχής: τα σημεία είναι ταξινομημένα σε κατηγορίες, ανάλογα με τη λειτουργία τους (θρησκευτικοί χώροι, δημόσιες υπηρεσίες, μεταφορές / συγκοινωνίες, υπαίθριοι χώροι, τράπεζες, ΟΤΕshops κλπ.).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.