PayPal, Το πορτοφόλι μας γίνεται πλήρως ψηφιακό

Καιρός ήταν να δούμε μία μεγάλη ανανέωση στο PayPal, το οποίο εκτός από έναν ψηφιακό τρόπο άυλης μεταφοράς χρημάτων μετατρέπεται σε ένα πλήρως ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο θα έχουμε πάντοτε μαζί μας, χωρίς το άγχος του να είναι ανάγκη να κουβαλάμε μαζί μας χρήματα. Η PayPal δείχνει μια σειρά από videos όπου παρουσιάζονται όλα τα νέα χαρακτηριστικά του ανανεωμένου τρόπου ψηφιακών πληρωμών μέσω Internet.

To ψηφιακό πορτοφόλι του PayPal δίνει μία περίοδο χάριτος για κάθε αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να αλλάζει τα στοιχεία πληρωμής τη κάθε αγοράς που έχουν κάνει για τις επόμενες 7 ημέρες μετά από την αγορά τους. Η PayPal έχει επίσης βάλει μια σειρά από επιλογές για τις αγορές τους, για παράδειγμα μπορούν να θέτουν κανόνες ότι εάν ένα αντικείμενο ξεπερνά ένα δεδομένο ποσό, τότε η χρέωση να πηγαίνει στην πιστωτική τους κάρτα και όχι σε κάποιο άλλο λογαριασμό. Όλοι θα μπορούν να δημιουργούν virtual accounts για να διαχειρίζονται τα έξοδα των διακοπών τους και άλλα παρόμοια στοιχεία πληρωμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύστημα θα μπορεί να συνεργαστεί με διάφορα προγράμματα κουπονιών προσφορών, συνδυάζοντας τις εκπτώσεις με τον κάθε λογαριασμό και την κάθε πληρωμή. Οι αλλαγές αναμένονται τον Μάιο, αλλά εμείς μπορούμε να δούμε στα βίντεο του Ebay ink που ακολουθούν να τις βασικές αλλαγές στο PayPal, όπως τις παρουσιάζει ο Sam Shrauger της PayPal.

, PayPal, Το πορτοφόλι μας γίνεται πλήρως ψηφιακό

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ξέρει κανείς να μου απαντήση πως να δημιουργήσω ένα λογαριασμό paypal όταν συμπληρώνω τα στοιχεία μου το όνομα μου για παράδειγμα πώς πρέπει να το συμπληρώσω για μια συναλαγή για παράδειγμα στο εξωτερικό να το γράψω στα Ελληνικά η με Λατινικούς χαρακτήρες Giorgos η George; πχ

dimitris

Πρεπει να γραψεις τα στοιχεια σου οπως αναγραφονται πανω στην καρτα VISA.

Solon

Το ερώτημα είναι αν θα μπορεί να συνδεθεί ο λογαριασμός του Paypal με τηλέφωνα που φέρουν NFC.

vanzel

Κάτι μου λέει οτι μετά την κάρτα του πολίτη, το υπουργίο οικονομικών θα μας επιβάλει να έχουμε όλοι λογαριασμό στο paypal και να κάνουμε όλες τις αγορές μας απ το κινητό. Μην παραξενευτείτε.

geoper2

Προς τον Γιώργο, βάλε τα στοιχεία σου ως Georgios … (όπως είναι στην κάρτα) γιατί και εγώ είχα πρόβλημα κάποια στιγμή με το George.
Να δούμε στην Ελλάδα πότε θα αλλάξουν τα πράγματα σιγά σιγά βλέπω αλλαγή αλλά στις άλλες χώρες μπορείς να ζήσεις χωρίς αληθινά λεφτά στο πορτοφόλι σου, είναι μεγάλη ευκολία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.