PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

Shopping! Τι σας λέω τώρα ε; Απόλαυση που θα εξακολουθήσει να υπάρχει δεν ξέρω όμως πόσο έντονα θα μπορούμε να τη γευόμαστε πλέον στην οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Δείτε πως οραματίζεται η PayPal το κοντινό μέλλον του shopping και της μεταφοράς χρημάτων μέσα από αυτό το πολύ ωραία σκηνοθετημένο βίντεο.

, PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

, PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

, PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

, PayPal, Το μέλλον του shopping μέσα από ένα βίντεο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

και μετα λενε γιατι υπαρχει ανεργια. Αφου ολα θα τα κανουν με computer. Μεχρι και στον ΟΑΕΔ μεσω του internet θα γραφεσαι

Solon

Αυτό δεν πρόκειτε να συνβεί ποτέ στο Ελλάντα!!! Δεν μπορείς να φεσώσεις τον άλλο με Paypal!!! Αυτή τη στιγμή η αγορά δουλεύει με εξάμηνες και οκτάμηνες επιταγές οπότε όταν οι άλλοι στην Ευρώπη εφαρμόσουν το σύστημα που δείχνει το video εδώ θα παίρνεις επιταγή που θα λήγει μετά 25 χρόνια με πιθανότητα roll over στα 50 χρόνια!!!

Art On Web

Χρησιμοποιώ paypal 2 χρόνια τώρα.
Με δύο λέξεις θα λέγαμε “εγγυημμένη συναλλαγή”

vasilisk

ο τρόπος όμως που πληκτρολογούν οι ηθοποιοί είναι γελοίος, έτσι πληκτρολογεί η 5χρονη ανιψιά μου χαχαχαχαχαχα

manolis

με τίποτα δε μου αρέσει αυτός ο τρόπος συναλλαγών!! δηλαδή θα “κρέμεσαι” ΟΛΗ την ώρα στο κινητό σου??? και αν σου τελιώσει η μπαταρία???

No thanks Paypal..!!!

vassilis

κυρ μητσο , παρε παυπαλ εβαλες στο μαναβικο?

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

δε παιζει ποτε να το κανω αυτο στη ζωη μου..βαρετο μεχρι αηδιας!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.