PeggyBank, Μια έξυπνη ιδέα μετατροπής των αναλογικών αρχείων σε ψηφιακή μορφή

Τώρα, αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς δείχνει έξυπνους τρόπους επιχειρηματικής δραστηριότητας online, καθώς οι Αμερικανοί έχουν την δυνατότητα να στείλουν στο PeggyBank τα αναλογικά τους αρχεία (βιντεοκασέτες, παλιές φωτογραφίες κ.λπ.) και με κόστος που δεν ξεπερνά κάποια λογικά πλαίσια, να τα δουν να ψηφιοποιούνται, κρατώντας τα για πάντα στο cloud σε ψηφιακή μορφή.

Αυτό είναι και το πιο σημαντικό μέρος αυτής της υπηρεσίας, δηλαδή όχι τόσο το γεγονός ότι αναλαμβάνει να μετατρέψει σε ψηφιακή μορφή όλα τα αρχεία που είχε κανείς αποθηκευμένα σε κουτιά και έπιαναν απλώς χώρο, αλλά το ότι προσφέρει ένα online χώρο χωρίς χρέωση για να είναι πάντοτε διαθέσιμα από οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση στο ίντερνετ. Δίνει, μάλιστα και επιλογές διαμοιρασμού του περιεχομένου έτσι ώστε να στέλνει κανείς απλώς και μόνο ένα link στους φίλους και τους συγγενείς για να δουν ένα παλιό βίντεο.

Μπορείτε να δείτε την υπηρεσία στο www.peggybank.com. Τι λέτε, μήπως λείπει κάτι τέτοιο από την Ελλάδα; Θα το χρησιμοποιούσατε;

, PeggyBank, Μια έξυπνη ιδέα μετατροπής των αναλογικών αρχείων σε ψηφιακή μορφή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανέστης Τσέλας

πολυ χρησιμο

leonidas

και πολύ ακριβό…νομίζω!!!

Takis

Το μονο που με προβληματίζει ειναι ποσο ιδιωτικά θα παραμείνουν ολα αυτά τα παλια βίντεο και εαν θα έχουν πρόσβαση τρίτοι εν αγνοία μου

Angelika

Υπάρχουν αντίστοιχες εταιρείες στην Ελλάδα ενδεικτικά digitalroom.gr & saveyourmemories.gr.
η μια μάλιστα κάνει και confidentiality agreement με τους πελάτες της :ο)

Κώστας Βλαχάκης

Angelika, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.