Pinterest, Διπλασιάζει τους χρήστες του μέσα σε τρεις μήνες [infographic]

Δεν το λες και άσχημη πορεία όταν καταφέρνεις να διπλασιάσεις τον αριθμό των χρηστών σου μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις τριών μηνών. Το Pinterest, το οποίο είναι ένα ακόμα success story του Διαδικτύου έχει καταφέρει να φτάσει στους 4 εκατομμύρια unique επισκέπτες κατά το μήνα Μάρτιο. Μια χαρά τα πάει το social site διαμοιρασμού φωτογραφιών, δεν συμφωνείτε;

Η κύριοι χρήστες του site δεν είναι… κύριοι, αλλά κυρίες, γυναίκες ηλικίας από 25 έως και 54 ετών, αλλά σταδιακά προσελκύει και το ενδιαφέρον των αντρών με το 28% των νέων χρηστών να είναι εκπρόσωποι του “ισχυρού” φύλου. Θετική είναι, μάλιστα και η εικόνα της κερδοφορίας που προκύπτει από το site.

To παρακάτω infographic δείχνει πιο αναλυτικά την πορεία του Pinterest.

, Pinterest, Διπλασιάζει τους χρήστες του μέσα σε τρεις μήνες [infographic]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Pinterest

Στον “χορό” των απολύσεων και το Pinterest

Ακόμη μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες του πλανήτη, Pinterest, προχωρά σε απολύσεις 150 εργαζομένων της.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.

Internet Pinterest TikTok

To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που κάνει το Pinterest είναι ο επανασχεδιασμός του home feed και η δημιουργία μιας νέας καρτέλας που λέγεται “Watch”. 

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.