Το Pinterest μιλάει ελληνικά

Το Pinterest, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο για να αντλήσουν έμπνευση για πράγματα που αγαπούν, μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Από σήμερα, οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του Pinterest, καθώς και στις iOS και Android εφαρμογές του.

Τον τελευταίο χρόνο, το Pinterest κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 20 γλώσσες, ενώ αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

Επιλέξτε τη γλώσσα που επιθυμείται από τα settings του account σας www.pinterest.com

, Το Pinterest μιλάει ελληνικά

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasos

Για όσους έχουν Windows Phone https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/pin-it-pinterest/7aad351c-093d-494e-be80-0d052a078145 Απλά η πιο πλήρης εφαρμογή για το Pinterest.

Stella Portariti

Ειμαι κατενθουσιασμενη!!! Απο τη στιγμη που αρχισα να ακολουθω το Pinterest εχει διευρυνθει ο οριζοντας των ενδιαφεροντων μου!!!!
Συγχαρητηρια!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Pinterest

Στον “χορό” των απολύσεων και το Pinterest

Ακόμη μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες του πλανήτη, Pinterest, προχωρά σε απολύσεις 150 εργαζομένων της.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.

Internet Pinterest TikTok

To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που κάνει το Pinterest είναι ο επανασχεδιασμός του home feed και η δημιουργία μιας νέας καρτέλας που λέγεται “Watch”. 

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.