Pinterest, Ελεύθερη η είσοδος χωρίς την ανάγκη πρόσκλησης

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το Pinterest είναι δεδομένο και ήρθε πλέον η ώρα που παύει να ισχύει το καθεστώς των προσκλήσεων προκειμένου να γίνει κανείς μέλος της online αυτής social φωτογραφικής κοινότητας. H διαδικασία εγγραφής στο Pinterest είναι πλέον ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους, όπως ανακοίνωσε το δίκτυο σε επίσημο blog post του.

Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι ένα email account και έτσι να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρει αυτό το social network. To site υπολογίζεται ότι έχει 4 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε ημέρα, ενώ υπολογίζεται ότι αυτός ο αριθμός πρόκειται να αυξηθεί καθώς ανοίγει πλέον η διαδικασία του registration για όλους.

, Pinterest, Ελεύθερη η είσοδος χωρίς την ανάγκη πρόσκλησης

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανωλης

δε κάνει πιο πολύ “μπούγιο” αν δουλεύει βάσει προσκλήσεων κι όχι ανοικτό εξ’ αρχής;;;; όταν σου απαγορεύουν κάτι ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ πιο πολύ!!! 😉

kOstas

Δεν ήξερα ότι ήθελε πρόσκληση 😛 Ωραία νέα για όλους 🙂

Νεφέλη

Επιτέλους κάποιος έξυπνος άνθρωπος έκανε ένα pinterest που δεν χρειάζεται να κάνεις εγγραφή
Μπράβο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Pinterest

Στον “χορό” των απολύσεων και το Pinterest

Ακόμη μία από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες του πλανήτη, Pinterest, προχωρά σε απολύσεις 150 εργαζομένων της.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.

Internet Pinterest TikTok

To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που κάνει το Pinterest είναι ο επανασχεδιασμός του home feed και η δημιουργία μιας νέας καρτέλας που λέγεται “Watch”. 

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.