Pokemon Go: Έκλεισε γέφυρα στη Γερμανία για χάρη των παικτών

Το Pokemon GO είναι αναμφισβήτητα ένα από τα hot trends του καλοκαιριού με τους “κυνηγούς” Pokemon να ξεχύνονται με το κινητό ανά χείρας σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, μνημεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους προκειμένου να τα πιάσουν όλα.

Δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, είναι αρκετοί χώροι που έχουν απαγορεύσει στους παίκτες να κυνηγούν Pokemon, άλλες χώρες δίνουν οδηγίες ασφαλείας και άλλες δείχνουν μεγαλύτερη κατανόηση.

Μετά την Ιαπωνία όπου ένας ναός στο Κιότο καλωσορίζει τους παίκτες δίνοντας ακόμη και φορτιστές, η Γερμανία παραχωρεί μια γέφυρα. Ο Δήμαρχος του Ντίσελντορφ αποφάσισε να κλείσει την γέφυρα Girardet προκειμένου να μπορούν οι παίκτες του Pokemon GO να παίξουν με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η συγκεκριμένη γέφυρα αποτελεί hot spot για τους κυνηγούς Pokemon λόγω των PokeStops. Προσελκύει ακόμη και παίκτες, οι οποίοι έρχονται από την Ολλανδία. Όμως όσο μεγάλωνε ο αριθμός των παικτών, τόσο μεγάλωνε η πιθανότητα να συμβεί κάποιο ατύχημα με τα διερχόμενα οχήματα. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί τουαλέτες και περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων και υπάρχουν σχέδια γα την δημιουργία μιας ειδικής λεωφοριακής γραμμής που θα πηγαίνει τους παίκτες του Pokemon GO στα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης.

pokemon go germany, Pokemon Go: Έκλεισε γέφυρα στη Γερμανία για χάρη των παικτών

pokemon go germany, Pokemon Go: Έκλεισε γέφυρα στη Γερμανία για χάρη των παικτών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mike

Παίζω και εγώ pokemon go, αλλά δεν είναι υπερβολή η δημιουργία ολόκληρης γραμμής με κύριο λόγο το παιχνίδι (που σε λιγο καιρό θα ηρεμήσει) ;

NtinosMD

Σωστες οι κινησεις του δημαρχου… Λεωφορειο σημαινει εισιτηριο δλδ εσοδα… Οποιος ειναι εξυπνος αξιοποιει , οποιος αφηνει ευκαιριες αναξιοποιητες γινεται πρωθυπουργος στην Ελλαδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store