Ο Πάπας Βενέδικτος εγκαινιάζει site του Βατικανού με ένα tweet

Δια χειρός Πάπα Βενέδικτου του 16ου εγκαινιάστηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού στο ίντερνετ. Ο ποντίφικας με τη συνοδεία και τη βοήθεια των καρδιναλίων, πήρε στα χέρια του ένα iPad και πάτησε στην οθόνη του το πλήκτρο tweet. “Dear Friends, I just launched News.va. Praised be our Lord Jesus Christ! With my prayers and blessings, Benedictus XVI”.


, Ο Πάπας Βενέδικτος εγκαινιάζει site του Βατικανού με ένα tweet
, Ο Πάπας Βενέδικτος εγκαινιάζει site του Βατικανού με ένα tweet

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Το Βατικανό έχει σελίδα στο ίντερνετ ? Έλεος !!! Ό’τι να ‘ναι. Σε τί υποτίθεται ότι θα βοηθάει αυτή η σελίδα ?

alex

Τέτοια κάνει η Apple και ζαλίζει τον κοσμάκη..αν μη τι άλλο οι διαφημιστές της παίρνουν άριστα στο έργο τους!

Daimon

Πριν κανένα χρόνο (ίσος και δυο) είχα διάβαση είδηση πως σε κάποια πολιτεία τις Αμερικής (σε μια πολύ) η εκκλησια σήκωσε σελίδα όπου υπήρχε ένας μεγάλος σταυρος όπου ο κάθε πιστός, μπαίνοντας στη σελίδα, εγγραφη την αμαρτία του η την ευχή του επάνω στο σταυρο και έτσι συχορουταν η αμαρτία η θα πραγματοποιούταν η ευχή….

orestis

Μόλις καταστράφηκε ολοσχερώς η μέτρια εικόνα που είχα για την apple !:P Καλά εε μιλάμε πολύ μοδάτοι όλοι τους! Ο πάπας με το ipad και οι κληρικοί από πίσω του με τα ροζ καπελάκια! Ναι κυρίες και κύριοι! Ετοιμαστείτε για τη δευτέρα [ψηφιακή] παρουσία!

geoper2

Ρε παιδιά όχι τετοιες ειδήσεις θα τα βλέπει και ο Άνθιμος και θα ζηλεύει χαχαχα

Sotos73

Ακόμα και ο Πάπας χρησιμοποιεί iPad!!!!! Φαντασου!!!

Antonis

Πλακα μου κανετε,εδω ο σκυλος μου εχει iPad 2, δεν θα εχει ο παπας?

anonymous

παπας και jobs ιδιοι σα δυο σταγονες νερο.Υπαρχουν και ορια πο δε πρεπει να ξεπερνιουνται.Η αγαπη και ταυτιση με αντικειμενα ειναι απανθρωπη και δε χρειαζεται να εισαι θρησκος για να το ξερεις.Εχουμε τοσα προβληματα που δε θα μας τα λυσουν οι “““““εγωσυσκευες“““““.Αλλο το καθε χομπι…

Solon

Σιγά το νέο! Οι προτεστάντες χρησιμοποιούν το internet για ευαγγελισμό σχεδόν από την αρχή της ύπαρξής του. Και στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες σχετικές σελίδες. Οι καλόγεροι και οι παπάδες δεν φυτρώνουν πουθενά. Βγαίνουνε από τον ίδιο κόσμο που ζούμε κι εμείς. Πολλοί από αυτούς κουβαλάνε την ίδια τρέλα με μας για την τεχνολογία. Έχω συναντήσει καλόγερο φουλ στα γκάτζετ! Όταν τον ρώτησα πως τα απέκτησε όλα αυτά μου απάντησε “Κοίτα γυναίκα δεν έχω, παιδιά δεν έχω, σε κέντρα δεν πάω, απαιτήσεις από τη ζωή μου δεν έχω οπότε όλα μου τα λεφτά εκεί τα ρίχνω!”

tom not

Παιδες ηρεμηστε..Ο Ιερωνυμος περνα στην αντεπιθεση με Motorola xoom και android 3.1 Και αν ολα αυτα δεν σας ειναι αρκετα,η κυβερνηση ετοιμαζεται να προσλαβει συμβασιουχους developers android apps υπηρεσιακου χαρακτηρα!

Αλέλανδρος Αντωνιάδης

@tom not προσκυνω το σχολιο σου..ποια σελιδα εγκαινιαστηκε παιδια;;; Μηπως αυτη irhcitna.com;;;;ειναι το antichrist αναποδα..οι περισσοτεροι θα το γνωριζετε αλλα οσοι δε το ξερετε σας προκαλω να κανετε ενα copy-paste και να δειτε που θα σας οδηγησει..

Παναγιώτης Γ.

Λογικά κάτι σαν της αστυνομίας θα είναι. Ειδήσεις και νέα. π.χ. σήμερα γίνανε 10 εξορκισμοί βρέθηκαν 2 άτομα με στίγματα κτλ….. χε χε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.