Pornhub: Περνά στη νέα εποχή με VR περιεχόμενο

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι φέτος είναι η χρονιά του VR, και τελικά ισχύει για όλους τους τομείς. Το Pornhub, το μεγαλύτερο site πορνογραφικού υλικού ανακοίνωσε ότι δημιουργεί μια ειδική κατηγορία όπου θα παρέχει VR videos στους επισκέπτες του.

Το Pornhub αναφέρει ότι τα videos αυτά είναι βελτιστοποιημένα για mobile VR σε Android, iOS και Samsung Gear VR. Επιπλέον, μπορούν να παίξουν σε Oculus Rift και στα περισσότερα headsets που βασίζονται σε PC. Το πιο σημαντικό είναι ότι το συγκεκριμένο υλικό παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της σελίδας.

Η σελίδα συνεργάστηκε με το BaDoink για να φέρουν 360-degree περιεχόμενο, ενώ για όσους δεν έχουν VR goggles, το Pornhub λέει ότι θα μοιράσει δωρεάν 10.000 κομμάτια, λογικά κάτι σαν το φθηνό Google Cardboard. Το Pornhub προσέθεσε Cardboard support στο Android app ενώ το 360-degree video θα υποστηρίζεται ακόμη και μέσα από mobile browser.

Το Pornhub εναρμονίζεται με την τάση της εποχής για να προσφέρει μια πιο…αληθινή εμπειρία, αλλά αυτή είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους είναι fans του είδους, να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, μιας και κανείς δεν θα γνωρίζει τι βλέπετε.

pornhub vr, Pornhub: Περνά στη νέα εποχή με VR περιεχόμενο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Μια χαρα! Αντε να περναμε στη matrix εποχη και σε αυτον τον τομεα!!!

Thanosgr13

Τα έλεγα εγώ 😂😂

petros

Λορενα, σε βλεπω πολυ ενημερωμένη

Kateriniotis

Ελπίζω να μην μας κόψουν τελείως και το sex!
Κόβεται το sex? ☺

ChrisG

μια χαρά κόβεται το σέξ και δεν το λεώ εγώ αλλά οι έρευνες.όταν είσαι καταρακωμένος ψυχολογικά εδώ και 7 χρόνια με τα μνημόνια και τους φόρους,φράγκο δύσκολα να πάιζει(με συνέπεια τα δωράκια και τα ταξίδια στο αίσθημα)και όχι μόνο τα γνωστά…οδηγεί σε αρνητικότατες συνέπειες.το σέξ είναι πρώτα ψυχολογία και μετά όλα τα άλλα αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος ιατρικός και σωματικά.αν έχεις κανά 2 παιδάκια έτσι όπως φυτοζούμε σκέφτεσαι το σέξ;αν είσαι 15 χρονών χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες ή ελευθερος και πάς απο την μία στην άλλη…σαφέστατα δεν κόβεται εύκολα.

Nickolas

Επιτέλους το VR απέκτησε νόημα, τώρα μάλιστα να τα σκάσω τα 800 στο S7 μαζί με το VR :p

pikachukaki

Δωστε VR στο λαο σας!!!

Paraksenos

NSFW

makis

αυτο θα πει πλύση εγκεφάλου θα περνάνε από διπλά σου και εσύ θα είσαι σαν ζόμπι τετιες ιδες της ειχα και εγω όταν δεν γνώριζα άλα τωρα ξερω οτι μονο τυχαία δεν ειναι ολα αυτα https://www.google.com/imgres?imgurl=https://blogs-images.forbes.com/kathleenchaykowski/files/2016/02/oculus-1200×799.jpg&imgrefurl=https://www.forbes.com/sites/kathleenchaykowski/2016/02/24/mark-zuckerberg-has-a-plan-to-make-virtual-reality-social/&h=799&w=1200&tbnid=YJy9XCQC2HMgsM:&docid=AJumjawkyKvDmM&ei=2dnzVtjKK4Gre_6QqrgD&tbm=isch

ChrisG

βυθίζουν τον κόσμο στην εικονική πραγματικότητα.τέρμα βολικό για “πολλούς”.ζήστε την ζωή σας φυσικά και με δραστηριότητες.όσο κάθεστε ο οργανισμός σας πεθαίνει και μαζί του και εσείς με χίλιες αρρώστιες.ξέχωρα το πώς θα ελέγχουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο.και δεν είναι ούτε συνωμοσίες ούτε παραμύθια.είναι πραγματικότητα πλεόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Pornhub YouTube

Το YouTube απαγόρευσε το κανάλι του Pornhub για «πολλαπλές παραβιάσεις»

Το κανάλι του Pornhub στο YouTube έχει απαγορευτεί για «πολλαπλές παραβιάσεις» των Οδηγιών κοινότητας της πλατφόρμας.

Games Gaming Netflix VR

To Netflix επιβεβαιώνει τον ερχομό παιχνιδιού Stranger Things VR

To Netflix και ο προγραμματιστής Tender Claws ανακοίνωσαν ότι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Stranger Things VR θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2023. Σύμφωνα με την πλατφόρμα streaming, το παιχνίδι θα σας επιτρέπει να παίξετε ως ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς.

Gear Facebook VR

Facebook: Zuckerberg και Boz παίζουν με πρωτότυπο VR headset

Ο Mark Zuckerberg και ο επικεφαλής της εικονικής πραγματικότητας μελλοντικός CTO Andrew Bosworth (ή “Boz”)  παίζουν με νέο VR (ή AR) headset εβδομάδες πριν το συνέδριο της εταιρείας.

Internet VR

Show ταλέντων με avatars που τραγουδούν στο δίκτυο Fox

Τα talent shows στην τηλεόραση τείνουν να γίνουν όλα όμοια, με το Fox να προσπαθεί να αλλάξει τον κανόνα με την τελευταία του παραγωγή.