Promoted Tweets, Το Twitter ανοίγει την πόρτα στη διαφήμιση

Τα Promoted Tweets και οι αντίστοιχοι Promoted Λογαριασμοί που μπορούσαν να αποκτήσουν οι εταιρείες θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Twitter και έτσι οι μάρκες που χρησιμοποιούν αυτή τη νέα δυνατότητα θα μπορούν να προσεγγίζουν με καμπάνιες τους mobile χρήστες που δηλώνουν ότι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με τους ήδη υπάρχοντες followers τους.

Ταυτόχρονα, οι μάρκες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίζουν στοχευμένο κοινό σε desktop, iOS ή Android συσκευές και άλλα mobile gadgets με πρόσβαση στο Twitter. Έτσι, οι εταιρείες θα μπορούν να αναπτύξουν περισσότερο το κοινό τους και να έχουν πιο άμεση επαφή μαζί του.

Τα προβεβλημένα Tweets στα κινητά εμφανίζονται τόσο στο timeline ενός χρήστη όσο και μέσω αναζήτησης. Στο timeline, τα tweets εμφανίζονται όπως όλα τα υπόλοιπα ενώ στην αναζήτηση εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας. Οι χρήστες μπορούν να τα αφαιρέσουν αν το επιθυμούν.

, Promoted Tweets, Το Twitter ανοίγει την πόρτα στη διαφήμιση

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

μάλλον η αρχή του τέλους του twitter όπως το ξέρουμε.. για διαφημίσεις έχουμε και το facebook..!!!

Dimos

Ξέρετε αν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα η διαφήμιση στο twitter?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.