Ricardo.gr, Συμπληρώνει ένα χρόνο στην Ελλάδα

Η Ricardo.gr, η πύλη ηλεκτρονικών αγορών, πωλήσεων και δημοπρασιών συμπληρώνει ένα χρόνο παρουσίας και δραστηριότητας στην Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τα εγγεγραμμένα μέλη της Ricardo.gr έχουν φτάσει τις 21.000, ενώ τα προϊόντα που διατίθενται από την πύλη ανέρχονται στις 85.000.

, Ricardo.gr, Συμπληρώνει ένα χρόνο στην Ελλάδα

Σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, η μεγάλη επισκεψιμότητα της Ricardo.gr, καθώς 3,1 εκατ. χρήστες του Διαδικτύου έχουν επισκεφθεί την πύλη, εκ των οποίων τα 2.9 εκατ. είναι μοναδικοί. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ο αριθμός των page views, ο οποίος ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια. Ειδικότερα για τον Οκτώβριο, τα νέα μέλη της Ricardo.gr ήταν 3.500, οι συνολικοί επισκέπτες έφτασαν τους 360.000 με τους 330.000 να είναι «μοναδικοί», ενώ ο αριθμός των page views ήταν επίσης, υψηλός και ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια.

Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες προϊόντων της Ricardo.gr είναι η «Ρούχα, Υποδήματα και Αξεσουάρ», «Κινητή και Σταθερή Τηλεφωνία» και «Σπίτι και Διακόσμηση», οι οποίες με αυτή τη σειρά σημειώνουν και τις υψηλότερες αξίες των συναλλαγών.

Ο Γενικός Διευθυντής της Ricardo.gr, κος Δημήτρης Τριτάρης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την ενίσχυση της πύλης, ανακοίνωσε το άνοιγμα της καινούριας κατηγορίας «Erotica», το λανσάρισμα μιας νέας πλατφόρμας αγγελιών του www.tradus.gr που αποτελεί επέκταση της διεθνούς πλατφόρμας που υπάγεται στον όμιλο της Ricardo, αλλά και ένα νέο εργαλείο για τους επαγγελματίες, το Ricardo Superlister Pro, που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην συνεργασία τους με την Ricardo.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marfi

Καλά τα νέα αυτά, όμως δεν θα είδα πουθενά στο site του ricardo. Επίσης πια metrics τα έδωσε – Nielsen, Gemius?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Ricardo

Κλείνει το ricardo.gr

Ο Όμιλος Naspers, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Ricardo Internet Hellas και διαχειρίζεται ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο από websites ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) ανά την υφήλιο, αποφάσισε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση μερικών από τις δραστηριότητες του. Ως αποτέλεσμα της νέας αυτής στρατηγικής, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του site δημοπρασιών ricardo.gr, με ισχύ από την 5η Μαΐου 2014.

Internet Internet Ricardo

Πληρωμές συναλλαγών στο διαδίκτυο

Στη χώρα μας οι συναλλαγές στο διαδίκτυο (e-commerce) έχουν διαρκώς αυξητική τάση παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν αρχικά λόγω της μειωμένης διείσδυσης του broadband (συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη) και της επιφύλαξης του καταναλωτικού κοινού απέναντι σε πωλητές που δεν έχουν φυσική υπόσταση, όπως συμβαίνει σε ένα εμπορικό κατάστημα.

Internet Internet Ricardo

Ασφάλεια στις ηλεκτρονικές μας συναλλαγές

To βασικότερο θέμα που προβληματίζει και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τις αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, είναι αυτό της ασφάλειας. Θα μας χρεώσουν εκατομμύρια! Θα δούμε την πιστωτική μας κάρτα να γίνεται φύλλο και φτερό! Μήπως τελικά όλα αυτά είναι υπερβολές και έχει αρχίσει να μας διακατέχει μια e-φοβία; Ναι, είναι αλήθεια ότι πολλές άπατες γίνονται […]

Internet Ricardo

Ricardo.gr, Δημοπρασία με αντικείμενα από το MAD Video Music Awards 2009

Συγκεκριμένα, η δημοπρασία περιλαμβάνει τη σκωτσέζικη φούστα του Νίνο, το σακάκι του Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama, το κουστούμι του Μύρωνα Στρατή, το κουστούμι του Θέμη Γεωργαντά και το vintage φόρεμα της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Ακόμα, δίνονται σε δημοπρασία 8 t-shirts του MAD crew υπογεγραμμένα από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα Mad Video Music Awards όπως η […]