Samsung The Movie Store, Ενοικίαση και αγορά ταινιών

H Samsung ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία download κινηματογραφικών τίτλων, το The Movie Store. Την υπηρεσία αρχικά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι μένουν Αγγλία και λίγο αργότερα οι Γερμανοί. Μέσα στο 2009 το The Movie Store θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (δεν έχει ανακοίνωθει τίποτα για Ελλάδα). Αυτή τη στιγμή η μοναδική συμβατή συσκευή με την υπηρεσία είναι το Samsung S8300 Tocco Ultra Edition και αργότερα θα προστεθούν και άλλα μοντέλα της Samsung.

, Samsung The Movie Store, Ενοικίαση και αγορά ταινιών

Το Samsung The Movie Store αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta έκδοση ενώ δεν είμαι σίγουρος αν το S8300 έχει κυκλοφορήσει στην Αγγλία ή σε κάποια άλλη χώρα. Το ενδιαφέρον είναι που η εταιρεία υποστήριξε ότι τα συμβατά μοντέλα θα είναι όσα διαθέτουν οθόνη τεχνολογίας AMOLED Active Matrix Organic Light Emitting Diode) κάτι που σημαίνει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δούμε εκτός από τα https://techblog.gr/mobile/samsung-s8300-meoled/, Samsung W7900 και OMNIA HD, να ξεπετάγονται και νέα multimedia μοντέλα.

Από ότι είδα μέσα στο site https://movies.uk.samsungmobile.com υπάρχουν δυο διαφορετικοί τρόποι για να προμηθευτείς μια ταινία, να την ενοικιάσεις που σημαίνει ότι από την στιγμή που ανοίξεις το αρχείο θα πρέπει να την δεις μέσα σε 24 ώρες (αλλιώς κλειδώνει) ή να την αγοράσεις και να την έχεις για πάντα. Επίσης και στις δύο περιπτώσεις μαζί με την έκδοση για το κινητό σου λαμβάνεις και μια έκδοση για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

, Samsung The Movie Store, Ενοικίαση και αγορά ταινιών

Οι τιμές για ενοικίαση ξεκινούν από τις 2,49 λίρες Αγγλίας και για αγορά από 4,99 λίρες.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

Πολύ χρήσιμο φαίνεται. ξέρουμε όμως τι υπότιτλους θα έχουν οι ταινίες;

Pr.Socrates

Δηλαδή αυτές οι ταινίες είναι για κινητά κ μόνο? Τι δεν έπιασα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.