Screenleap, Διαμοιρασμός οθόνης χωρίς εγκατάσταση λογισμικού

Έναν έξυπνο και εύκολο τρόπο να μοιραζόμαστε την οθόνη μας με άλλους παρουσιάζει η Screenleap, χωρίς να είναι ανάγκη να εγκαθιστούμε ειδικό software και να πρέπει να έρθουμε σε επικοινωνία με τους συνεργάτες μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο site της εταιρείας και να πατήσουμε την ανάλογη επιλογή “Share Your Screen Now”.

Μόλις το κάνουμε αυτό ένα προκύπτει ένα Link το οποίο μπορούμε να στείλουμε σε εκείνους με τους οποίους θέλουμε να μοιραστούμε την οθόνη μας (ή ένα μέρος αυτής) μαζί τους και έπειτα βλέπουν ό,τι βλέπουμε. Από την άλλη μεριά, μπορούν απλώς να πάνε στο www.screenleap.com και να πληκτρολογήσουν τον ειδικό κωδικό που μας παρέχει το σύστημα προκειμένου να μπορούν να δουν την οθόνη μας. Για να γίνει χρήση της υπηρεσίας απαιτείται Java.

Σύντομα το Screenleap θα προσθέσει και μία λίστα με φίλους, με τη λογική του social networking προκειμένου να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία για τους τακτικούς χρήστες που έχουν κάνει signup στην υπηρεσία.

, Screenleap, Διαμοιρασμός οθόνης χωρίς εγκατάσταση λογισμικού

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Πολύ καλό.
μηπως ξερει κανεις μια εφαρμογη πoυ προβαλεις βιντεο απο το κινητο σου σε οποιαδηποτε οθονη χωρις DLNA ή ALLshare για android?ειχα δει ενα σχετικο βιντεο στο youtube με iphone.

Σπυρος

Σαν το team viewer δηλαδη θα λειτουργει?

Θανάσης

το ip webcam το έχεις δοκιμάσει??? για Γιώργο 10:04

Γιώργος

Τωρα μολις το δοκιμασα δεν ειναι αυτο που ψαχνω αλλα ευχαριστω.(Θαναση)

Ben

@Γιώργος
Νομίζω ότι αυτό που ψάχνεις είναι αυτό:
https://discover.clikthis.com/

mariosk89

χμμμ, έξυπνο, αλλά ο ορισμός του vulnerable προγράμματος. η χαρά του χακερ. προς το παρών ΜΑΚΡΙΑ

Γιώργος

Ben ουτε αυτο ειναι thanks anyway.
ειχα δει εναν στο youtube που αναπαρηγαγε ενα βιντεο απο το κινητο του και επαιζε σε οποια οθονη ηταν διπλα συγκεκριμενα σε τηλεορασεις και βιντεοοθονες.

Ενα αντιστοιχο βιντεο ειχα δει,δεν το βρισκω τωρα.
:https://www.youtube.com/watch?v=ZsrRv3UyUiI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.