Sex.com, Μια άλλη μορφή του Pinterest [News & Views]

Λένε πως η μίμηση είναι μια εκδήλωση συμπάθειας. Στην παρούσα περίπτωση προφανώς και ισχύει κάτι αντίστοιχο μια που εδώ και 2-3 μήνες το sex.com λειτουργεί σαν κόπια της λειτουργίας του Pinterest. Σκοπός του, όπως λέει, είναι να επιτρέψει την συλλογή, την οργάνωση και το μοίρασμα όλου του free porn… Ποτέ πριν το πορνό δεν ήταν τόσο… κοινωνικό.

Σοβαρά όμως τώρα, η πράξη αυτή εκφράζει από μόνη της την επιτυχία του pinterest. Πέρα όμως από την απλή ανάπτυξη σε επίπεδο χρηστών σύντομα το Pinterest θα πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί στήσει και ένα κερδοφόρο επιχειρησιακό μοντέλο και με τις λειτουργίες που έχει αυτή τη στιγμή βρίσκεται μακριά από αυτό. Σίγουρα όμως είναι το κοινωνικό δίκτυο που όλοι μας πρέπει να παρακολουθούμε από κοντά. Για το pinterest μιλάω. όχι το sex.com 😉

, Sex.com, Μια άλλη μορφή του Pinterest [News & Views]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Πιο πολλούς followers εχω στο sex παρα στο pinterest..!!
Τυχαιο…? 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ανακοίνωσε νέα τιμολόγηση API – Πρόκληση για τους μικρούς προγραμματιστές

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τις ανανεωμένες βαθμίδες API του ενάμιση μήνα αφότου ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε μια μεγάλη ανανέωση του συστήματος.