Δευτέρα
25/10/2010

SingularLogic moRE, Τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών 2010 στο smartphone σας

Τεχνολογικές λύσεις καθώς και νέες ενέργειες/ καινοτομίες που υποστηρίζουν την εκλογική διαδικασία και ειδικά τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών 2010 παρουσίασαν σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η εταιρία SingularLogic σε κοινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Μια από αυτές τις καινοτομίες που ενισχύουν την ποιότητα και την ταχύτητα της ενημέρωσης των πολιτών είναι η εφαρμογή moRE (mobile optimized RESULTS for ELECTIONS) για έξυπνα κινητά (iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile 6.5) όπου οι πολίτες για πρώτη φορά θα έχουν στη διάθεσή τους τη λίστα των υποψηφίων 10 ημέρες πριν τις εκλογές, καθώς και πρόσβαση στα εκλογικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της μετάδοσης με εύχρηστο και γρήγορο τρόπο.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας ekloges.ypes.gr μέσα από το έξυπνο κινητό του (smartphone) θα έχει πρόσβαση σε ένα περιβάλλον χρήσης ειδικά προσαρμοσμένο για την οθόνη του κινητού του.

Singular Logic More app

Μάθε για:

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Θοδωρής λέει:

    Μπραβο στην SL.
    Επιτελους αρχιζει να ξεκολλα απ το πετρινο παρελθον των τελευταιων 4-5 ετων.

  2. Ο/Η cVlachakis λέει:

    Αν το λες για την τεχνολογίας της, ίσως και να είσαι υπερβολικός. Πέρυσι στις Βουλευτικές Εκλογές είχε παρουσιάσει το SRT http://goo.gl/OvMo

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.