Πιο εύκολα κόβεται το τσιγάρο παρά το Facebook!

Έρευνα του πανεπιστημίου The University of Chicago Booth School of Business ανάμεσα σε 205 ερωτηθέντες αποδεικνύει ότι η επιθυμία τους για να μπουν στο ίντερνετ και να τσεκάρουν το προφίλ τους στα social media όπως το Facebook και το Twitter είναι μεγαλύτερη από αυτή του τσιγάρου. Οι συμμετέχοντες ελέγχθηκαν για το πόσο δυνατός είναι ο αυτοέλεγχός τους μέσα σε περίοδο μιας εβδομάδας.

Για όσους καπνίζουν, να σας θυμίσω ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Έχω κόψει το τσιγάρο εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς καμία φαρκακευτική αγωγή ή ιατρική παρακολούθηση. Ούτε κιλά πήρα, ούτε τίποτα. Αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου. Τα social media δεν τα “κόβω”!

, Πιο εύκολα κόβεται το τσιγάρο παρά το Facebook!

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vassilis

Ναι αλλα εσυ κανεις και μια δουλεια που εχει αμεσα να κανει με συμμετοχη σε κοινωνικα μεσα. Πιστευω πως οτιδηποτε βαλουμε στοχο, μπορουμε να το πετυχουμε 😉

Panos7GR

Πιστεύω ότι τα social media είναι πιο δύσκολο να τα “κόψει” κάποιος γιατί είναι στο DNA μας η κοινωνικοποίηση… Το είχε πει και ο περίφημος Αριστοτέλης, “Ο άνθρωπος είναι ζώο κοινωνικό”. Συνεπώς τα social media αν τα δεις κάπως ιδανικά ή με μια ρομαντική μάτια (όπως θες πες το) αντικατοπτρίζει την κοινωνική συναναστροφή που έχεις ούτως ή άλλως καθημερινά αλλά σε μια ηλεκτρονική έκδοση ας πούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Instagram Meta

Το Facebook και το Instagram σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση διαφημίσεων

Μετά τις έντονες διαμάχες των τελευταίων εβδομάδων, η Meta αποφάσισε να επιτρέψει στους χρήστες του Facebook και του Instagram να απενεργοποιήσουν την παρακολούθηση διαφημίσεων για τους λογαριασμούς τους.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ο Elon Musk το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στην πλατφόρμα

Ο Elon Musk εκθρόνισε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Barak Obama ως το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Twitter.

Internet Elon Musk Social Media Twitter

Twitter: Ανακοίνωσε νέα τιμολόγηση API – Πρόκληση για τους μικρούς προγραμματιστές

Το Twitter ανακοίνωσε επίσημα τις ανανεωμένες βαθμίδες API του ενάμιση μήνα αφότου ο CEO της εταιρίας, Elon Musk υποσχέθηκε μια μεγάλη ανανέωση του συστήματος.